Μεϊμαράκης: Άδωνι δεν παίρνεις τηλέφωνο τον Σαμαρά να αποσύρει τη δήλωσή του;

Μεϊμαράκης: Άδωνι δεν παίρνεις τηλέφωνο τον Σαμαρά να αποσύρει τη δήλωσή του;

Δείτε τον δημόσιο διάλογο των δύο υποψηφίων προέδρων της ΝΔ - Γεωργιάδης: Είστε ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν μπορείτε να τον πάρετε τηλέφωνο

Μεϊμαράκης: Άδωνι δεν παίρνεις τηλέφωνο τον Σαμαρά να αποσύρει τη δήλωσή του;
Κόντρα σε ζωντανή σύνδεση είχαν το βράδυ της Δευτέρας ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης με αιχμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον μεταβατικό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

Η διαμάχη ξεκίνησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη να παρεμβαίνει κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνέντευξης του μεταβατικού προέδρου στην εκπομπή «Ενικός» και να αναφέρεται στα όσα συνέβησαν τον Αύγουστο όταν η ΚΟ της ΝΔ αποφάσισε να υπερψηφίσει το τρίτο Μνημόνιο. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία από τους βουλευτές και όχι από τον ίδιο «γιατί αν δεν πηγαίναμε έτσι ο κ. Τσίπρας θα είχε προνομιακό το ευρωπαϊκό γήπεδο και δεν γνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό στις εκλογές του Σεπτεμβρίου».

Μολονότι προς στιγμήν οι δύο συνυποψήφιοι εξέφρασαν τον αμοιβαίο σεβασμό ο ένας στον άλλο, ο κ. Μεϊμαράκης ύψωσε ξανά τους τόνους με αφορμή τα όσα ειπε ο Μάκης Βορίδης. «Όταν αυτά που λέτε με προσβάλλουν και είναι χυδαία, ξεπερνάτε τα όρια ανοχής» είπε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ με τον βουλευτή να απαντά ότι «εγώ δεν είμαι υπερασπιστής του κ. Βορίδη».

Κλείσιμο
Γρήγορα, ωστόσο, η κόντρα μεταφέρθηκε στο πεδίο της διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον κ. Μεϊμαράκη και τον Αντώνη Σαμαρά καθώς νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αναφερθεί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος την Παρασκευή στην οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είπε τίποτα αρνητικό για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

«Εφόσον είστε ο προνομιακός συνομιλητής του Σαμαρά, δεν τον παίρνετε τηλέφωνο να αποσύρει τη δήλωσή του;» είπε ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος σε όσα φέρεται να είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην εφημερίδα Έθνος τη Δευτέρα. 

Γεωργιάδης
: Δεν είμαι προνομιακός συνομιλητής του. Δεν είναι εχθρός μας ο κ. Σαμαράς, εχθρός μας είναι ο κ. Τσίπρας
Μεϊμαράκης: Αυτό να το καταλάβει ο κ. Σαμαράς. Αφού το ξέρει και δεν με παίρνει τηλέφωνο, αύριο που θα σας πάρει θα του πείτε να κάνει μια διάψευση;
Γεωργιάδης: Είστε ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν μπορείτε να τον πάρετε τηλέφωνο
Μεϊμαράκης: Βλέπετε τι θα γίνει στο ντιμπέιτ; Αυτό θέλω να αποφύγω. Κάνει καλό που φωνάζετε;
Γεωργιάδης: Έτσι είναι η φωνή μου, τι να κάνω

Ο διάλογος των δύο συνυποψηφίων έληξε με τον κ. Μεϊμαράκη να «αποχωρεί κλείνοντας το τηλέφωνο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης