Ραχήλ κατά Καμμένου για τα «ελικόπτερα»

Ραχήλ κατά Καμμένου για τα «ελικόπτερα»

Επίθεση της πρώην βουλευτού στον πάλαι ποτέ αρχηγό της με «καυστικές» αναρτήσεις στο Facebook

Ραχήλ κατά Καμμένου για τα «ελικόπτερα»
Σε διάψευση δημοσιευμάτων, που τον θέλουν να χρησιμοποιεί ελικόπτερο, για να πάει από το σπίτι του στη Βάρη, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προέβη σήμερα ο Πάνος Καμμένος.

«Δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για να μεταβαίνει στο Υπουργείο είναι ψευδή, συκοφαντικά και έχουν μοναδικό σκοπό να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι το ελικοδρόμιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται από το Νοέμβριο του 2004.

Κλείσιμο
«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη με ελικόπτερο στις 14 Οκτωβρίου 2015 -συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ και τον αρχηγό Στόλου αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγεώργη ΠΝ- στη Φρεγάτα 'Σπέτσαι' που έπλεε καταμεσής του Αιγαίου για εκπαιδευτικές βολές του Ναυτικού» διευκρινίζεται.

Ωστόσο, η Ραχήλ Μακρή βρήκε ευκαιρία και, με αναρτήσεις της στο Facebook, άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Καμμένο, με τον οποίο παλαιότερα συνυπήρξαν στους ΑΝΕΛ.

Η πρώην βουλευτής έγραψε συγκεκριμένα στο λογαριασμό της στο Facebook:

«Έβαζαν τα ΜΜΕ να επιτιθονται στους βουλευτές για τα δήθεν πολυτελέςτατα αυτοκίνητα που είχαν και με τα οποία μετακινούνται στις εκλογικές περιφέρειες τους στα 1000 χιλιόμετρα και αυτοί έτρεχαν να παραδώσουν τα βουλευτικά τους. Αρνήθηκε λέει να πάρει από την Βουλή το πολυτελές αμάξι που πρόσφεραν στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος και η κυρία ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ. Είναι μία κίνηση έγραφαν την οποία είχε συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όταν εκείνος είχε αποφασίσει να κόψει όλα αυτά τα προνόμια στους βουλευτές. Βέβαια κανείς δεν ανέδειξε το γεγονός οτι αυτοί οι βουλευτές διαθέτουν υπουργικά πολυτελέστατα αυτοκίνητα, φρεγάτες, ελικόπτερα και συνοδείες για μετακίνηση στην Αθήνα».

Συνόδευσε, δε, την ανάρτησή της, με τις κάτωθι φωτογραφίες...







Δεν έμεινε, όμως, εκεί. Σε άλλη ανάρτησή της, η κυρία Μακρή έγραψε: «Μονοήμερες στις Άλπεις όταν περνούσαν μέτρα κατά του λαού. Διορισμοί στρατιάς κομματικών ως συμβούλους στα υπουργεία και στις γραμματείες. Μετακινήσεις με φρεγάτες και ελικόπτερα. Βραδιές στα μπουζούκια για να γιορτάσουν την μεγάλη τους νίκη στην εξουσία. Βόλτες με δημοσιογράφους στην Αμερική».

Και πάλι, δημοσίευσε τις εξής φωτογραφίες, που συνόδευσαν το «ποστάρισμά» της...










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης