LIVE

Κορωνοϊός

Οι τραμπουκισμοί των χρυσαυγιτών, ο Μανιός και οι... απρόθυμοι κυβερνητικοί βουλευτές

Οι τραμπουκισμοί των χρυσαυγιτών, ο Μανιός και οι... απρόθυμοι κυβερνητικοί βουλευτές

Παραλίγο ξύλο στην Ολομέλεια - Άγριος τσακωμός Λαγού-ΚΚΕ -  «Είστε φονιάδες και μαχαιροβγάλτες!», φώναζαν οι βουλευτές - «'Οταν μιλάει η ΧΑ να φεύγετε» - Όλοι οι διάλογοι

Στα ύψη ανέβηκε η αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός διαδέχθηκε στο βήμα τον Θανάση Παφίλη και κατηγόρησε το ΚΚΕ για τα οικονομικά του. 

Κάποια στιγμή προς το μέρος του χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού πλησίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός διαμαρτυρόμενος έντονα και έφτασε κοντά του σε απόσταση αναπνοής, ενώ ψυχραιμότεροι έμπαιναν ανάμεσά τους. 

Ο 58χρονος Μανιός, με τις μακρές φυλακίσεις και βασανισμούς επί χούντας, γνωστός για τις τοποθετήσεις βομβών στα πρώτα χρόνια της δικτατορίας, έφυγε από τη θέση και πλησίασε έξαλλος τον Γιάννη Λαγό. 

Ο Νίκος Μανιός αντέδρασε σχεδόν αντανακλαστικά στην επίθεση και τους τραμπουκισμούς των χρυσαυγιτών κατά των βουλευτών του ΚΚΕ.

Η Σοφία Βούλτεψη έσπευσε να τον εμποδίσει και μπήκε ανάμεσά τους, αφού ο ασυμμάζευτος βουλευτής της Χρυσής Αυγής βρισκόταν εκτός εαυτού.  

Όλα αυτά έγιναν την ώρα της διακοπής της συνεδρίασης από τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Βαρεμένο.

Πιο πριν ο Γιάννης Λαγός είχε αναφερθεί στο σκάνδαλο της Ζιμενς και στο λεγόμενο «βρώμικο '89».

Απαντώντας ο Νίκος Καραθανασόπουλος του υπενθύμισε ότι η γερμανική εταιρεία χρηματοδοτούσε τον Χίτλερ. Ο Λαγός που προφανώς είχε προετοιμαστεί για την ένταση κάλεσε το ΚΚΕ να απαντήσουν σε ποια εξωχώρια εταιρία έχουν πωλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό «902».

Οι βουλευτές του ΚΚΕ αντέδρασαν αμέσως και επιχείρησαν να φύγουν από την αίθουσα της Ολομέλειας. Τότε ο Λαγός φωνάζοντας και καταγγέλλοντας έφυγε από το βήμα των ομιλητών της Ολομέλειας και κινήθηκε προς το μέρος των βουλευτών του ΚΚΕ χωρίς ωστόσο να τους πλησιάσει. 

«Αφήστε να φύγουν τα τσιράκια του συστήματος. Φύγετε όλοι. Όταν μιλάει η Χρυσή Αυγή να φεύγετε. Δεν φοβηθήκαμε τους μασκοφόρους, τους κουκουλοφόρους του συστήματος που μας έβαλαν φυλακή , δεν θα φοβηθούμε και εσάς», σημείωσε ο Λαγός επιστρέφοντας στο βήμα.

Αποχωρώντας οι βουλευτές του ΚΚΕ φώναζαν «φονιάδες!» και μαχαιρογάλτες!». Στην διαμάχη ενεπλάκη ο Πάνος Σκουρλέτης, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στα υπουργικά έδρανα.

«Προστασία πουλάτε!», ακούστηκε να λέει, κάνοντας να φύγει. «Σκουρλέτη στο καλό… στα τέσσερα» του φώναζαν. Ο κ. Σκουρλέτης γυρνώντας πίσω αντέδρασε λεγοντας: «Στο καλό δεν θα λέτε εδώ μέσα. Να πάτε αλλού να πουλήσετε προστασία». Ο Ηλίας Κασιδιάρης πλησιάζοντας τον Πάνο Σκουρλέτη φώναζε: «Με στείλατε φυλακή και μιλάτε και για δικαιώματα…».Διαβάστε τους διαλόγους από τα πρακτικά της Βουλής 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Ευχαριστώ πολύ.
Ακούσαμε πριν από λίγο τον προλαλήσαντα να μας λέει για τους λαϊκούς αγώνες του ΚΚΕ και για τον αγώνα που έχει κάνει. Ένα κόμμα που δεν δέχεται να γίνει έλεγχος στα κομματικά του ταμεία δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει για το τι άλλο μπορεί να έχει κλαπεί, που σίγουρα έχει κλαπεί, μέσα από τον ελληνικό λαό.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Ούτε οι φονιάδες ούτε οι εγκληματίες!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Όταν οι σύντροφοι του ΚΚΕ δεχθούν να γίνει έλεγχος στα κομματικά τους ταμεία, τότε θα μπορούν να συζητάνε. Από τη στιγμή που δεν δέχονται, για μένα προσωπικά είναι ένοχοι οικονομικών εγκλημάτων.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ:  Εγκληματία!

(Θόρυβος-διαμαρτυρίες από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Θα γίνει έλεγχος στα ταμεία, θα ελεγχθεί που έχει δώσει στην offshore εταιρεία…

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Ησυχία, παρακαλώ!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Συντρόφια, που έχετε δώσει τον τηλεοπτικό…

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Μπράβο, ρε εγκληματία! Τολμάς και μιλάς; Άντε ρε! Κάτσε καλά, ρε!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Δολοφόνε!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: Όξω, κομμούνι!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΩΤΗΣ: Εγκληματία!

(Θόρυβος-έντονες διαμαρτυρίες από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Κατ’ αρχήν, φύγε από εδώ πέρα. Κατ’ αρχήν, φύγε από εδώ κάτω που μου έρχεσαι εδώ πέρα! Έτσι; Σύντροφε, φύγε από εδώ τώρα, σου λέω.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Ησυχία!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ:… (δεν ακούστηκε)

ΠΡOΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Κύριε Καραθανασόπουλε,…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Τον Φρούραρχο. Φωνάξτε το Φρούραρχο!

(Έντονες φωνασκίες στην Αίθουσα)

ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ: Δολοφόνος!

(Έντονες διαμαρτυρίες από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: Εργατοπατέρες!

(Έντονες διαμαρτυρίες από την πτέρυγα του ΚΚΕ)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Όταν, λοιπόν, οι σύντροφοι του ΚΚΕ, όταν τα συντρόφια του ΚΚΕ μας πουν σε ποια offshore εταιρεία έχουν πουλήσει τον τηλεοπτικό και τον ραδιοφωνικό σταθμό τον οποίον είχαν και για τον οποίον δεν τολμούσαν ποτέ να μας πουν, τότε να ξαναμιλήσουν.
(Έντονοι λεκτικοί διαξιφισμοί μεταξύ των Βουλευτών του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Καθίστε κάτω!

(Θόρυβος-διαμαρτυρίες από την πτέρυγα του ΚΚΕ)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Δώσε μου τα στοιχεία που τον πούλησες. Στη Β΄ Πειραιά 9,5% η Χρυσή Αυγή, συντρόφια!

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Κλείστε το μικρόφωνο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Συντρόφια, δεν πήγατε καλά!

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Κλείστε το μικρόφωνο!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Την offshore εταιρεία να μας πείτε, σύντροφοι.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Ακούτε, κύριε Λαγέ; Ακούτε τι σας λέω; 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Σοβαρά μιλάτε; Μας έβριζαν δεκαεπτά άτομα. Τους ακούσατε;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Τον Φρούραρχο τον φωνάξατε, κύριε Βαρεμένε;

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Δεν έχω τη δικαιοδοσία να το κάνω;

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Ακούστε, κύριε Πρόεδρε. Εμένα και τη Χρυσή Αυγή δεν μας φόβισαν διώξεις, κυνηγητά, μασκοφόροι, κουκουλοφόροι που μας πήγαιναν μέσα. Δεν θα μας φοβίσουν τα τσιράκια του συστήματος ούτε εσείς που είστε εκεί πάνω και προσπαθείτε να μας κόψετε την ομιλία! Είμαστε, λοιπόν, πολύ δυνατοί για να αντέξουμε…

(Ζωηρά χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

(Έντονος θόρυβος στην Αίθουσα)

(Στο σημείο αυτό αποχωρούν από την Αίθουσα οι Βουλευτές του ΚΚΕ)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Φύγετε! Όλοι να φεύγετε. Όταν μιλάει η Χρυσή Αυγή, όλοι να φεύγετε. Να φύγετε όλοι!

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Το εκατομμύριο να φέρετε του Σταθάκη! Λαμόγια, κλέφτες!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ (Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας): Μαζέψτε τους λίγο εδώ! Να σέβονται τον χώρο όπου μιλούν!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική που έχει ελεγχθεί.

(Έντονες φωνασκίες στην Αίθουσα)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Διακόπτουμε τη συνεδρίαση για πέντε λεπτά. 
Απρόθυμοι οι κυβερνητικοί βουλευτές

Απροθυμία επέδειξαν οι κυβερνητικοί βουλευτές στο να μιλήσουν εχθές στη Βουλή, ίσως γιατί δυσκολεύονται να υποστηρίξουν το πολυνοσμοσχέδιο, αν και δεν αναμένεται να υπάρξουν διαρροές. Από τους 101 βουλευτές που δήλωσαν ότι επιθυμούν να μιλήσουν, μόλις οι 32 ήταν από το κυβερνόν κόμμα. Ωστόσο οι υπουργοί ήταν παρόντες με συχές παρεμβάσεις. Η παρουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Κατρούγκαλου ήταν κυρίαρχη, ζητώντας και οι δύο συχνά τον λόγο. Πάντως η ροή της διαδικασίας προχώρησε απρόσκοπτα, χωρίς τα κωλύματα της προηγούμενης περιόδου. 

Πάντως αν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προτίμησαν τη σιωπή, στην πλειοψηφία τους ήταν παρόντες στην αίθουσα της Ολομέλειας. Τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ δεν άδειασαν καμία στιγμή και πολλοί από αυτούς προσέρχονταν στην αίθουσα κρατώντας μια εφημερίδα «Αυγή» στο χέρι. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (105)

oxouuuu

Εικόνες Ελλαδιστάν. Και εις ανώτερα, ναι ναι να "έρθει ο φρούραρχος" να τους κάνει "ντα"... Οι εικόνες αυτές αντανακλούν την πραγματικότητα στην κοινωνία έξω πρέπει να το πάρουμε απόφαση έχουμε τουλάχιστον 15% φασίστες και σοβινιστές σε αυτό το τόπο και όσο δεν υπάρχει πεδία η οποία πηγάζει από την οικογένεια( π.χ. τι είναι οι γονείς του λαγού και πόσες φορές έχει "κοπεί" στο γυμνάσιο γιατί για λύκειο ούτε λόγος. Δεν εννοώ το ζώο προφανώς). Λοιπόν μη σας κάνουν εντύπωση τα παραπάνω αλλά και τα σχολεία παρακάτω αυτή είναι η κατάσταση στη κοινωνία μας, μια μάζα αμόρφωτων, απολίτιστων βαρβάρων που προσβάλουν μέρα με τη μέρα τους αρχαίους προγόνους μας. Ειδικά τα "μαύρα τσιράκια" ο Λεωνίδας θα τα έπνιγε στη θάλασσα με τα δικά του χέρια αν ζούσε σήμερα! Για τον Αλέξανδρο ούτε λόγος δεν γίνετε είχε ξεφορτωθεί τα σκουπίδια της δικής του κοινωνίας για πταίσματα... ενώ εμείς σήμερα... τον φρούραρχο, τον φρούραρχο γρήγορα! Γρήγορα σου λέω... θα μου κρυώσει το πιτόγυρο...

petpapd

ΤΌΣΟ πονάει ΟΤΑΝ βάρας ΤΑ αιτία ΤΩΝ προβλημάτων ΠΟΥ ζούμε ΣΗΜΕΡΑ. Ο λαγός ξεχείλωσε ΤΟ σακάκι ΤΟΥ απ τη μαγκιά. Κ*λος καταφύγιο...

Θα σου σκισω το λαρυγγι

Φασιστακια σας εβαλε ο πυρηναρχης σας να γραφετε στο ιντερνετ βρωμιες για το κκε μπας και μας ριξετε το ηθικο? το νου σας φονιαδες..γιατι εμας το αιμα σας εχει ποτισει στην ιστορια του ελληνικου λαου..και οση λασπη και να ριξετε ο λαος ξερει.. προσεχε μονο για η οργη του λαου θα σκασει στη μουρη σας οπως τοτε που ξεπουλησατε τη μιση Ελλαδα στο Τομ Παππας και οι εργατες στα εργοστασια του οργανωνοταν στο κκε

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Κ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

Καλα ειναι δυνατον????Την ιδια ωρα που ψηφιζονται τετοια μετρα,που προσφυγες πεθαινουν στο Αιγαιο,που το ΚΚΕ ειναι το μονο πρωτοστατει καθημερινα στον αγωνα, εχουν τα μουτρα οι φασιστες να μιλανε και να το κατηγορουν για συστημικο κομμα?????Αυτοι που στηνουν δουλεμπορικα γραφεια,που θελουν φοροαπαλλαγες για τους εφοπλιστες,που κανουν δολοφονικες επιθεσεις σε οποιον σηκωνει κεφαλι???Παλιωσε το παραμυθι με τα οικονομικα του ΚΚΕ ρε παιδια!!Βρειτε κατι αλλο για να ριξετε λασπη!!!Σε λιγο θα το κατηγορειτε και για το ζειμπεκικο του Κουτσουμπα!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?

Cpappas

Θα μιλησω αντικειμενικά ως Έλληνας πολίτης που διαβαζει αυτο το άρθρο. Ενώ ψηφίζονταν τετοια μετρα εις βάρος όλων μας οι Χρυσαυγίτες θυμήθηκαν να κάνουν επίθεση στο ΚΚΕ;;;; Περίεργα πραγματα!!!! Θελω να ρωτήσω τον κύριο Λαγό για ποιόν λογο αναφέρεται σε ενα θεμα το οποίο τελικα (βάση στοιχείων μιλαω παντα) διαψεύστηκε κ αποκαλύφθηκε πως ηταν ψέμα (Siemens).Επιπλέον δεν μπορω να καταλάβω τον λογο που η ΧΑ αναφέρθηκε στο θέμα των οικονομικών του ΚΚΕ ενώ ολοι ξερουμε πως το κκε στηρίζεται απο τα κουπόνια και τις εισφορές των μελών και των οπαδών τους(σε ολους εχει ερθει ένας κνιτης να ζητήσει λεφτα). Δεν ειμαι στο ΚΚΕ αλλα θεωρώ οτι οι βουλευτές του ΚΚΕ αντέδρασαν σωστα. Πολυ θάρρος δεν έχουν παρει οι Χρυσαυγίτες; Μήπως τελικα ολα τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν ειναι στημένα; Γιατι εγω για την ΧΑ μέχρι τωρα ηξερα για προστασία, μπράβους, δολοφονίες, εμπόριο ναρκωτικών κ εταιρίες ευρέσεως εργασίας για Έλληνες με 15 μεροκάματο (aka doulemborika grafeia me ta ola tous). Μήπως ο πολύς ο τσαμπουκας βρωμάει λιγο μαρκετινιλα;just a thought

ΜΑΡΙΑ

Ο κόσμος καίγεται και η Χ.Α. χτενίζεται! Χθες αν καταλάβατε εσείς, μαντρόσκυλα του συστήματος, ψηφίστηκε νέος νόμος για την κοινωνική ασφάλιση με τον οποίο εμείς οι νέοι δεν θα πάρουμε σύνταξη ποτέ, όλες οι παροχές κόβονται και θα δουλεύουμε σαν δούλοι. Η Χ.Α. εκείνη τη στιγμή ήθελε να υπερασπιστεί τον Χίτλερ και τις πολυεθνικές που στήριξαν το ναζιστικό καθεστώς. αυτός είναι ο ρόλος σας, να αποπροσανατολίζετε και να πολεμάτε το μόνο κόμμα που λέει αλήθεια στο λαό και καλεί σε αγώνες για συλλογικές διεκδικήσεις! το ΚΚΕ εσείς απόγονοι των ταγματασφαλιτών δεν θα το πιάνετε στο στόμα σας!

@@Μαρια

Διάβασε πρώτα τι ψηφίστηκε χθές και άντε ξεκόλλα απο τον Περισσό...Το Ασφαλιστικό έπεται....Ασε τις κορώνες σου για αργότερα!!!!

eleni davaki

είναι δολοφόνοι, γιατί είναι ναζιστές. εμπνέονται από το χίτλερ και την εγκληματική ιδεολογία τους. για αυτό κάνουν επιθέσεις στο ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που βάζει στο στόχαστρο την πηγή του ναζισμού, δηλαδή τον καπιταλισμό... δεν ξέρουν τι να πούνε. Λένε για τα οικονομικά του ΚΚΕ όταν αυτοί στηρίζονται από το κεφάλαιο. όμως ο κόσμος ξέρει αφού ενισχύει το ΚΚΕ με το κουπόνι και τις εισφορές.

Τάσος9

Τι εθνικιστές και μαλα...ες λέτε ρε? Εσείς δεν λέτε ότι είστε η σπορά των ηττημένων του 45'?Εσείς δεν λέτε ότι σκοτώσατε το Φύσσα? Εσείς δεν έχετε στο περιοδικό σας εξώφυλλο το Χίτλερ? Εσείς δεν χαιρετάτε όπως οι ναζί?Εσείς δεν είστε που χτυπούσατε μετανάστες, αντιφασίστες και κομμουνιστές? Όποιος είναι φασίστας και οπαδός του Χίτλερ να το λέει ξεκάθαρα! όχι και καλά εγώ δεν στηρίζω χ.α. αλλά και το κκε δεν ανοίγει τα ταμεία. Το ΚΚΕ ο κάθε λογής φασίστας δεν θα το πιάνει στο στόμα του!!!Εμείς δεν τα παίρνουμε από επιχειρήσεις γιατί το κεφάλαιο και τα αφεντικά τα πολεμάμε! εσείς φασιστάκια τους κάνετε την βρωμοδουλειά για αυτό σας πληρώνουν και σας στηρίζουν!δεν είναι λίγες οι περιοχές στην Ελλάδα που οι εργοδότες έριχναν γραμμή για ψήφο στη Χ.Α. και μετά έπαιρναν κόσμο στη δουλειά! τέρμα τα ψέμματα δολοφόνοι χρυσαυγίτες από το λαό θα την βρείτε!!!

...

δεν μπορει να συνεχιστει για πολυ ακομα ο παρανομος τυπικα και ηθικα αποκλεισμος της χα...τα πολιτκα ανυπαρκτα τυπακια που κανουν οτι αποφευγουν την χα , ειναι δειλοι και φασιστες, που ποδοπατουν την εντολη του ελληνικου λαου...μην ξεχνανε οτι εχουμε σκληρο μνημονιο..ποτε δεν ξερει κανεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα...η οργη του λαου , γιγαντωνεται και δεν θα ανεχτει αλλο την αδικια

ΒΑΣΙΛΗΣ

ποιος κερδαει απο το σκληρο μνημονιο?οι κεφαλαιοκρατες..ποιος ψηφιζειστη βουλη καικανει επερωτησεις υπερ του εφοπλιστικου κεφαλαιου ,η χρυση αυγη...!ποιο κομμα ειναι αυτο που ποτε δεν εκανε ουτε μια πορεια εναντια στα μνημονια ..η χρυση αυγη...ποιος ειναι ο φασιστας αυτος που πρωτα το παραδεχετε οιδιος..ο ηγετης σας λεει οτι εισαστε τα χιτλεροσπερματα οι ηττημενοι του 45...!ποσες πορειες εκανε το κκε το 2015 εναντια στα μνημονια 150!! ποσες εσεις καμια..ΚΑΜΙΑ....ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ..ΕΣΕΙΣ..ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ...

Red Russian Army

Ελα σου ηρθε η ωρα για νανι και πετας βλακειες.

NIKΟΣ

Έτσι για να γελάσουμε και λίγο.Παρακαλώ τους κυρίους και κυρίες που απαντάνε στους σταλινιστές να τους αποκαλούν μπολσεβίκους και όχι κομμουνιστές. Από ότι βλέπω αυτοί όποτε αναφέρονται στους εθνικιστές τους αποκαλούν ναζιστές.Είναι λογικό βέβαια διότι έχουν μείνει στην εποχή του Στάλιν.Αν θυμάστε τότε είχε ζήσει και ο Χίτλερ(μάλλον γι'αυτό τους αποκαλούν ναζιστές)!Το λέω αυτό γιατί πέρασαν και 70 χρόνια από τότε!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης