«Ναι» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το «όχι» σε ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ από τον Κουβέλη

«Ναι» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το «όχι» σε ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ από τον Κουβέλη

Είναι ανάγκη να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να κερδίσει τις εκλογές - Υποστήριξε ότι δεν έχει δεχθεί πρόταση συμμετοχής στα ψηφοδέλτια

«Ναι» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το «όχι» σε ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ από τον Κουβέλη
Ανοιχτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης δύο ημέρες μετά την απόφαση της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ για συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να στηρίζει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

«Σήμερα είναι αναγκαίο να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καταγράψει εκλογική νίκη στις προσεχείς εκλογές. Και η φροντίδα μου δεν είναι άλλη από το να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου και στην έξοδο της χώρας από τον θανάσιμο κύκλο της κρίσης» δήλωσε ο κ. Κουβέλης μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

«Η υπεύθυνη πολιτική αριστερή δημοκρατική θέση είναι η στήριξη των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε. 

Κλείσιμο
Ερωτηθείς αν έχει δεχτεί πρόταση ή εάν επιθυμεί εφόσον δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. «Σε κάθε περίπτωση όμως η πολιτική μου στάση ούτε συναρτάται ούτε εξαρτάται από ανταλλάγματα εάν θα είμαι ή δεν θα είμαι σε κάποιες λίστες υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά και επικαλέστηκε τη στάση της ΔΗΜΑΡ όταν ήταν στην κυβέρνηση. «Δεν το έπραξα ούτε όταν συνειδητοποίησα ότι τα συστήματα εξουσίας ήταν διατεθειμένα να διασφαλίσουν μια απρόσκοπτη πορεία στη ΔΗΜΑΡ με την προϋπόθεση ότι το κόμμα μας και εγώ θα συναινούσαμε σε εντελλόμενα» σημείωσε ο κ. Κουβέλης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης