ΑΝΕΛ: Μονόδρομος η συμφωνία

ΑΝΕΛ: Μονόδρομος η συμφωνία

Ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων διέψευσε δημοσίευμα της Bild, σύμφωνα με το οποίο οι ΑΝΕΛ θα καταψήφιζαν τα μέτρα

ΑΝΕΛ: Μονόδρομος η συμφωνία
Σε διάψευση του δημοσιεύματος της Bild, σύμφωνα με το οποίο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταψηφίσουν τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές και θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, προχώρησε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Τέρενς Κουίκ.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε δηλώσει ότι η απερχόμενη συμφωνία είναι μονόδρομος. Θα συνεχίσουμε να κινούμαστε μέσα στο πλαίσιο που έχει συμφωνηθεί από τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς» δήλωσε ο κ. Κουίκ, διαψεύδοντας τις πληροφορίες ότι οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν το πακέτο των μέτρων.

Διάψευση και από Το Ποτάμι
Κλείσιμο
Διαψεύσει το Ποτάμι δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσανατολίζεται σε αλλαγή του κυβερνητικού εταίρου, λόγω της άρνησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να συνυπογράψουν νέα σκληρά μέτρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, νέος εταίρος στην κυβέρνηση θα είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Ξαναζεσταμένα σενάρια  σερβίρουν μερικές φορές στην Ευρώπη. Ας σοβαρευτούμε. Το Ποτάμι δε θα μπει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να αποφύγει η χώρα την καταστροφή» αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης