Φέρχοφστατ: Να στρωθούν στη δουλειά Τσίπρας και Βαρουφάκης

Φέρχοφστατ: Να στρωθούν στη δουλειά Τσίπρας και Βαρουφάκης

Τονίζει πως η αντιγερμανική ρητορική βλάπτει την αξιοπιστία της Αθήνας

Φέρχοφστατ: Να στρωθούν στη δουλειά Τσίπρας και Βαρουφάκης
Να στρωθούν στη δουλειά καλεί τους Αλέξη Τσίπρα και Γιάνη Βαρουφάκη ο πρόεδρος της πολιτικής ομάδας των Φιλελεύθερων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φέρχοφστατ.

Σε ανακοίνωσή του από τις Βρυξέλλες ο κ. Φέρχοφστατ τονίζει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας «αν στρωθούν στη δουλειά, μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα», ενώ την ίδια ώρα υπογραμμίζει την ανάγκη επιτάχυνσης του μεταρρυθμιστικού έργου της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και την απογοήτευση του για την έλλειψη οποιουδήποτε σχετικού σχεδίου.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου τονίζει τη σημασία της αυριανής Συνόδου Κορυφής καθώς, όπως αναφέρει, «η ελληνική κυβέρνηση καλείται να αποδείξει ότι είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει την διαφθορά και το πελατειακό πολιτικό σύστημα στην χώρα». 

Κλείσιμο
Παράλληλα, όμως, σχολιάζει και την αντιγερμανική και αντιευρωπαϊκή ρητορική μελών της ελληνικής κυβέρνησης, κυρίως δε του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, η οποία -όπως αναφέρει- «έχει βλάψει την αξιοπιστία της ελληνικής κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης