Ναυαγεί η συνεργασία Χατζημαρκάκη με ΝΔ

Ναυαγεί η συνεργασία Χατζημαρκάκη με ΝΔ

Ενώ ο πρώην ευρωβουλευτής δήλωσε ότι ως πρόεδρος των «Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών» αποφάσισε τη συμπόρευσή του με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον η συνεργασία ακυρώνεται

Ναυαγεί η συνεργασία Χατζημαρκάκη με ΝΔ
Ναυαγεί η συνεργασία του Γιώργου Χατζημαρκάκη με τη ΝΔ, αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες. Ενώ τα δεδομένα μέχρι πριν λίγες ώρες έδειχναν ότι ο πρώην ευρωβουλευτής πρόκειται να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Χατζημαρκάκης ανακοίνωσε επισήμως την απόφασή του για συμπόρευση με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, οι τελευταίες πληροφορίες ανατρέπουν ό,τι γνωρίζαμε.

Ως αιτία της ακύρωσης της συνεργασίας της ΝΔ με τον Γιώργο Χατζημαρκάκη αναφέρονται παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει το 2010 ο πρώην ευρωβουλευτής. Τότε ο κ. Χατζημαρκάκης είχε δηλώσει ότι η κυβέρνηση Καραμανλή οδήγησε την χώρα στα βράχια.

Κλείσιμο
Κυρίως όμως, λένε ασφαλείς πληροφορίες, ο κ Χατζημαρκάκης θεωρήθηκε απαξιωμένος στην κοινή γνώμη λόγω της παλαιότερης περιπέτειας που είχε στην Γερμανία όταν κατηγορήθηκε για λογοκλοπή με αποτέλεσμα να χάσει τον διδακτορικό τίτλο που είχε λάβει από το πανεπιστήμιο της Βόννης.

Νωρίτερα σήμερα πάντως, προφανώς μη γνωρίζοντας τα νέα δεδομένα, ο κ. Χατζημαρκάκης είχε ανακοινώσει την συνεργασία του με τον κ. Σαμαρά και τη ΝΔ. 

«Οδεύοντας προς τις εκλογές», δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο κ. Χατζημαρκάκης, «οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες, δηλώσαμε πως απαιτείται συναίνεση των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη μεταμνημονιακή εποχή με ομαλό τρόπο».
«Για να ακουστεί η φωνή της μεσαίας παραγωγικής τάξης με τον πιο ουσιαστικό τρόπο» συνέχιζε ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, αποφασίστηκε η συμπόρευση με τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μη γνωρίζοντας προφανώς την αλλαγή στάσης από την πλευρά της ΝΔ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης