Στη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Χατζημαρκάκης

Στη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Χατζημαρκάκης

«Οδεύοντας προς τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Χατζημαρκάκης, «οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες, δηλώσαμε πως απαιτείται συναίνεση των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη μεταμνημονιακή εποχή με ομαλό τρόπο» 

«Για να ακουστεί η φωνή της μεσαίας παραγωγικής τάξης με τον πιο ουσιαστικό τρόπο» ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών, αποφάσισε τη συμπόρευσή του με τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Οδεύοντας προς τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Χατζημαρκάκης, «οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες, δηλώσαμε πως απαιτείται συναίνεση των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη μεταμνημονιακή εποχή με ομαλό τρόπο» καθώς όπως σημείωσε «η κοινή λογική επιβάλλει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της συνεργασίας με κεντρικό στόχο το εθνικό συμφέρον».

«Στόχος μας» κατέληξε «να δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια, ένα κράτος δικαίου, αποτελεσματικό, σύγχρονο που θα προσφέρει ευκαιρίες ζωής και δημιουργίας, χωρίς αποκλεισμούς, αποκαθιστώντας το αίσθημα αξιοπρέπειας και περηφάνιας των Ελλήνων πολιτών».

ΣΧΟΛΙΑ (9)

KΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

Θα ήθελα πολύ να του απαντήσω και στα γερμανικά, αλλά μάλλον το Π.Θ. δεν θα μου το επιτρέψει. Ό,τι αφορά το κράτος δικαίου μην ξεχάσουμε πως εσείς χάσατε το τον τίτλο σας κύριε Χατζημαρκάκη επειδή αντιγράψατε αντί να κάνετε την σχετική έρευνα για την διδακτορική σας διατριβή! Είναι αδύνατον κάποιος που έχει κάνει τέτοιου ίδους πράξη να βρεθεί σε ψηφοδέλτιου σοβαρού κόμματος, άσχετα αν αυτό είναι της δεξίας, του κέντρου ή της αριστεράς!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

Σαν πρώην ψηφοφόρος του ( ευρωεκλογές 2014) εχω να δηλώσω τα κάτωθι : Ο Βενιζέλος τον διόρισε πρέσβη εκ προσωπικοτήτων και τον αποκατέστησε επαγγελματικά με αντίτιμο την συνεργασία του ως υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ . Τελικά τα ποντίκια φεύγουν πρώτα απο το πλοίο που βυθίζεται .

annie

Άλλος με Χατζημαρκάκη άλλος με Τρεμόπουλο σύγκρουση δύο κόσμων.Τούλάχιστον με τα όποια του μείον ο Χατζημαρκάκης δηλωμένος ανθέλληνας δεν έχει υπάρξει ποτέ του σαν κάτι άλλους ''προοδευτικούς''...

o vlakas

ο εντιμότατος πολιτικός που του αφαιρέθηκε το Διδακτορικό καθώς το είχε αντιγράψει!!! Έκτακτα ...

Μιχάλης Παπαδόπουλος

Καλύτερα λογοκλόπος, παρά παπαρολόγος, σαν τον πολιτικό του προϊστάμενο.

ΛΚ

Ε όχι και σοβαρή φωνή ο λογοκλόπος που σηκώνει σημαία ευκαιρίας με αντάλλαγμα τη βουλευτική έδρα. Ποιές αξίες έχει αυτός ο τύπος για να έχει θέση στο κοινοβούλιο!!! Απλά λυπάμαι για την Ελλαδίτσα.

Γιωργος

Σοβαρή και Ευρωπαική φωνή με γνωριμίες στην Γερμανία και στις Βρυξέλες. Μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

Γιωργία

Γιατί τα λέτε αυτά επειδή τον έδιωξαν από τη Γερμανία? έχετε διαβάσει προσεκτικά πως και γιατί,έφυγε από τη Γερμανία?

Cornilios

Η σοβαρότητα δεν συνάδει με τη λαμογιά της λογοκλοπής. Άστο λοιπόν βρωμάει. Λαμόγιο σεσημασμένο ο τύπος ψάξτο λίγο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης