Λαφαζάνης για πρόταση Παπαδημούλη: Η συνεννόηση δεν είναι θέμα δημοσίων σχέσεων

Λαφαζάνης για πρόταση Παπαδημούλη: Η συνεννόηση δεν είναι θέμα δημοσίων σχέσεων

Οι διαφορές μας με την κυβέρνηση είναι άκρως πολιτικές δήλωσε μια ημέρα μετά την πρόταση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής της αριστερής πτέρυγας του κόμματος

Λαφαζάνης για πρόταση Παπαδημούλη: Η συνεννόηση δεν είναι θέμα δημοσίων σχέσεων
Ξεκάθαρες αποστάσεις από την πρόταση που διατύπωσε τη Δευτέρα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα πήρε μια ημέρα μετά ο επικεφαλής της αριστερής πτέρυγας του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η συνεννόηση δεν είναι θέμα διαθέσεων ή δημόσιων σχέσεων, οι διαφωνίες μας είναι άκρως πολιτικές» ήταν το σχόλιο του κ. Λαφαζάνη στα όσα υποστήριξε ο κ. Παπαδημούλης υπενθυμίζοντας ότι μετά τη Μεταπολίτευση οι πολιτικοί αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων κομμάτων συναντιόντουσαν παρά την βαριά φρασεολογία που χρησιμοποιούσε ο ένας για τον άλλο.

Κλείσιμο
Μιλώντας για την Τρόικα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκε ότι «με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση η τρόικα δεν θα ξαναέλθει στην Ελλάδα, είναι οριστικό, είναι απόφασή μας, τα μνημόνια θα καταργηθούν» προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση του κόμματός του θα διαπραγματευτεί τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους».

Ειδικά για τους εκπροσώπους της Τρόικας  τους χαρακτήρισε «υπαλληλίσκους» αναφέροντας χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: «Είναι υπαλληλίσκοι των υπαλληλίσκων ενός πολικού διευθυντηρίου που κάθεται στην άκρη και παίζει όπως η γάτα με το ποντίκι την κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης