Μητσοτάκης: Οι απολύσεις που έχουν προγραμματιστεί θα γίνουν

Μητσοτάκης: Οι απολύσεις που έχουν προγραμματιστεί θα γίνουν

Η εκπλήρωση του στόχου των απολύσεων θα μας επιτρέψει να μη γίνουν άλλες, το επιχείρημα του υπουργού - Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Μητσοτάκης: Οι απολύσεις που έχουν προγραμματιστεί θα γίνουν
Με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις μεταρρυθμίσεις και τις απολύσεις στο Δημόσιο, ενόψει της συνάντησης με την τρόικα στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε τόσο το θέμα των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για τις 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά και οι 400 προσλήψεις στις οποίες πρόκειται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών, μέσω ΑΣΕΠ, προκειμένου να στελεχωθούν κυρίως οι εφορίες.

Οι απολύσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, θα γίνουν, εκτιμά -σύμφωνα με πληροφορίες- κορυφαίο στέλεχος του υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, τονίζοντας ότι δεν προβλέπεται να συνεχιστεί αυτή η πολιτική το 2015.

Κλείσιμο
Νωρίτερα πάντως ο κ. Μητσοτάκης, είχε δηλώσει στον Σκαι, ότι «Ο στόχος των απολύσεων πρέπει να εκπληρωθεί γιατί αποτελεί κυβερνητική δέσμευση και μας επιτρέπει να μη γίνουν άλλες».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης