Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας, για να γίνει πρωθυπουργός, θα πήγαινε και στον Χομεϊνί...

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας, για να γίνει πρωθυπουργός, θα πήγαινε και στον Χομεϊνί...

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε λιτά ότι «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα» ο Αντώνης Σαμαράς να διακινδυνεύσει την πορεία και την ανάκαμψη της χώρας με εκλογικά παιχνίδια

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας, για να γίνει πρωθυπουργός, θα πήγαινε και στον Χομεϊνί...
«Ο κύριος Τσίπρας και στον Χομεϊνί θα πήγαινε, αν αυτός ζούσε, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός», δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στον Σκάι ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Άγιον Όρος.

«Να δείτε που σε 2-3 μήνες θα φορέσει και γραβάτα», πρόσθεσε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε μάλιστα τον κ. Τσίπρα, αν ο λόγος που πήγε στο Άγιον Όρος ήταν ομολογία πίστης, να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να βαφτίσει τα παιδιά του, σημειώνοντας πως διαφορετικά η επίσκεψή στην αθωνική πολιτεία είχε πολιτικά κίνητρα.

Κλείσιμο
Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε λιτά ότι «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα» ο Αντώνης Σαμαράς να διακινδυνεύσει την πορεία και την ανάκαμψη της χώρας με εκλογικά παιχνίδια.

Τέλος, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στο ζήτημα των ενστόλων, κατηγορώντας την Κουμουνδούρου πως πρόσφατα αγκάλιασε τους ενστόλους ενώ πριν λίγο καιρό κορυφαία στελέχη της τους χαρακτήρισαν με εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι νεαροί των Εξαρχείων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης