Βούλτεψη: Δεν υπάρχει «κανένα» ενδοκυβερνητικό θέμα για τη ΔΕΗ

Βούλτεψη: Δεν υπάρχει «κανένα» ενδοκυβερνητικό θέμα για τη ΔΕΗ

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο δόθηκαν εγγυήσεις για τους εργαζόμενους

Βούλτεψη: Δεν υπάρχει «κανένα» ενδοκυβερνητικό θέμα για τη ΔΕΗ
Δεν υπάρχει «κανένα» ενδοκυβερνητικό θέμα για τη ΔΕΗ, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη η οποία είπε ότι μετά τις επαφές των κυβερνητικών εταίρων δόθηκαν «εγγυήσεις για το εργασιακό και ασφαλιστικό καθεστώς των εργαζόμενων» και «διασφαλίζονται όλα τα δικαιώματα των εργαζόμενων», χωρίς να γίνουν απολύσεις.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η κυρία Βούλτεψη ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει «κανένα» ενδοκυβερνητικό θέμα, ενώ απαντώντας στην κριτική των συνδικαλιστών, είπε ότι η κυβέρνηση μπορεί να κάνει σχέδια για τη ΔΕΗ χωρίς να είναι υποχρεωμένη να τα υποβάλλει προς έγκριση στους συνδικαλιστές.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι την επόμενη Τετάρτη, 2 Ιουλίου, αντί αυτής της Πέμπτης, 26 Ιουνίου, θα κατατεθεί το νομοσχέδιο που αφορά στη «μικρή ΔΕΗ» στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπως αποφασίστηκε έπειτα από την κυβερνητική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα της Δευτέρας.

Η μεταβολή αυτή έγινε, αφενός για να δοθεί πολιτικός χρόνος για περισσότερη επεξεργασία και αφετέρου, επειδή θα λείπει εκτός Ελλάδας ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης