Λυκούδης: Δε θέτω θέμα Κουβέλη - Δεν είναι ώρα για έκτακτο συνέδριο

Λυκούδης: Δε θέτω θέμα Κουβέλη - Δεν είναι ώρα για έκτακτο συνέδριο

Αναγκαία η στροφή πολιτικής της ΔΗΜΑΡ - Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ζήτησε νηφαλιότητα στις αντιδράσεις, αλλά και γενναιότητα στην παραδοχή του οδυνηρού αποτελέσματος των ευρωεκλογών


Λυκούδης: Δε θέτω θέμα Κουβέλη - Δεν είναι ώρα για έκτακτο συνέδριο
«Δε θέτω θέμα παραίτησης Κουβέλη», ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Σπύρος Λυκούδης.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μία μέρα μετά τις δηλώσεις Οικονόμου και Ψαριανού ότι πρέπει να έρθουν αλλαγές στην ηγεσία της Αγίου Κωνσταντίνου μετά και τη συνθλιβή του κόμματος στις ευρωεκλογές, υποστήριξε ότι «είναι γεγονός πως η πολιτική της ΔΗΜΑΡ απέτυχε».

Tην ίδια ώρα ο κ. Λυκούδης υποστήριξε την ανάγκη να ανοίξει η συζήτηση για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς.

«Θεωρώ απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνει το οποιοδήποτε βήμα η Δημοκρατική Αριστερά με συναίνεση όλων την άμεση και ουσιαστική στροφή της πολιτικής της» τόνισε ο κ. Λυκούδης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με την «Ελιά» και «Το Ποτάμι».

Επίσης, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ζήτησε νηφαλιότητα στις αντιδράσεις, αλλά και γενναιότητα στην παραδοχή του οδυνηρού αποτελέσματος των ευρωεκλογών.
Κλείσιμο

Επιπλέον, τάχθηκε κατά τη διεξαγωγής ενός έκτακτου συνεδρίου. «Είναι αστείες ιστορίες αυτές, απέναντι σε ένα κόμμα το οποίο βρίσκεται σήμερα σε πολιτική θλίψη να το σέρνει κάποιος σε ένα συνέδριο τον Ιούλιο αντιπαραθέσεων και χαρακωμάτων», είπε ο κ. Λυκούδης.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο έχει προγραμματιστεί κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ προκειμένου να υπάρξει μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης