Ψαριανός: Να παραιτηθεί ο Κουβέλης - Έκαναν τη ΔΗΜΑΡ όπως το "Πουλάω Οικόπεδα"

Ψαριανός: Να παραιτηθεί ο Κουβέλης - Έκαναν τη ΔΗΜΑΡ όπως το "Πουλάω Οικόπεδα"

Κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κάνει εσωτερικές διαπραγματεύσεις για να διασωθεί στην ηγεσία, ενόψει της συνεδρίασης των οργάνων την Παρασκευή

Ψαριανός: Να παραιτηθεί ο Κουβέλης - Έκαναν τη ΔΗΜΑΡ όπως το "Πουλάω Οικόπεδα"
Την άμεση παραίτηση του Φώτη Κουβέλη από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ ζήτησε ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός.

Σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», ο κ. Ψαριανός εξέφρασε την άποψή του ότι ο κ. Κουβέλης «όφειλε να είχε ήδη παραιτηθεί, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων του κόμματος», μετά το «καταστροφικό» αποτέλεσμα για τη ΔΗΜΑΡ.

«Πήγαν το κόμμα στην ίδια κατηγορία με τους Κυνηγούς και κόμματα τύπου Πουλάω Οικόπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, καταλογίζοντας ευθύνες στον κ. Κουβέλη και τον στενό πυρήνα της ομάδας που τον περιβάλλει.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με τον κ. Ψαριανό, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έπρεπε να είχε πάρει πρωτοβουλίες για την κεντροαριστερά, «τότε που είχε 6 με 6,5%, ενώ τώρα που έχει πάει στο 1%, την πρωτοβουλία την έχει ο Βενιζέλος», ενώ κατήγγειλε ότι ο κ. Κουβέλης κάνει εσωτερικές διαπραγματεύσεις για να διασωθεί στην ηγεσία, ενόψει της συνεδρίασης των οργάνων την Παρασκευή, στην οποία ο κ. Ψαριανός μάλλον δεν θα λάβει μέρος.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης