ΣΥΡΙΖΑ: Η δυσφορία για τον Τατσόπουλο έφτασε στην Πολιτική Γραμματεία

ΣΥΡΙΖΑ: Η δυσφορία για τον Τατσόπουλο έφτασε στην Πολιτική Γραμματεία

Αντιδράσεις για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Τατσόπουλος παρουσίασε τη συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και τις αναφορές του για σταλινισμό και για «ζαχαριαδικές» αντιλήψεις στο κόμμα

ΣΥΡΙΖΑ: Η δυσφορία για τον Τατσόπουλο έφτασε στην Πολιτική Γραμματεία
Σε κλίμα έντονης δυσαρέσκειας, σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησε το απόγευμα της Τετάρτης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τις αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου με τις οποίες εκφράζει δημόσια διαφωνίες με την πολιτική του κόμματος σε σειρά ζητημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας έθεσαν «θέμα Τατσόπουλου» πριν συζητηθεί η προγραμματισμένη ατζέντα της συνεδρίασης, για την τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα στο θέμα των πλειστηριασμών.

Κλείσιμο
Κατά τη συζήτηση εκφράστηκε έντονη δυσφορία για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Τατσόπουλος παρουσίασε τη συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και τις αναφορές του για σταλινισμό και για «ζαχαριαδικές» αντιλήψεις στο κόμμα.

Επειδή όμως ο κ. Τατσόπουλος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, η Πολιτική Γραμματεία παρέπεμψε το θέμα στο προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει το μεσημέρι της Πέμπτης για σειρά θεμάτων, χωρίς, ωστόσο, να είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί το εν λόγω θέμα σε αυτή ή σε άλλη συνεδρίαση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης