Σφοδρή επίθεση στον
Νίκο Ανδρουλάκη και το πρόγραμμα που παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ από την 90ή ΔΕΘ εξαπέλυσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης.
Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι με τις εξαγγελίες του επαναφέρει στο προσκήνιο τη λογική των παροχών χωρίς, όπως υποστηρίζει, να εξηγεί από πού θα εξασφαλιστούν τα απαιτούμενα κονδύλια.
«Ο κ. Ανδρουλάκης με τη σημερινή συνέντευξη Τύπου κατάφερε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, στην εποχή του “λεφτά υπάρχουν” ή ακόμα πιο πίσω στα χρόνια του “δώσ’ τα όλα”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Όπως υποστήριξε, η βασική διαφορά σε σχέση με προηγούμενες περιόδους είναι ότι «έχουν τελειώσει οι ψευδαισθήσεις και πρωτίστως τα δανεικά λεφτά».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παύλου Μαρινάκη
Ο κ. Ανδρουλάκης με τη σημερινή συνέντευξη Τύπου κατάφερε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, στην εποχή του «λεφτά υπάρχουν» ή ακόμα πιο πίσω στα χρόνια του «δωσ’ τα όλα», με τη μόνη διαφορά ότι, από τότε μέχρι σήμερα, έχουν τελειώσει οι ψευδαισθήσεις και πρωτίστως τα δανεικά λεφτά.
Έταξε, μεταξύ άλλων, τετραήμερη εργασία, 13ο μισθό, 13η σύνταξη, εξαγορά «κόκκινων» δανείων, γενικές μειώσεις άμεσων ή έμμεσων φόρων και άλλα μέτρα συνολικού κόστους πολλών δισεκατομμυρίων. Το μόνο που «ξέχασε» να μας πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό. Η απάντηση είναι εύκολη σε αυτό το ερώτημα: ο ελληνικός λαός.
Τελικά, αν σε κάτι είχαν δίκιο στο ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη ήταν ότι το νέο κόμμα του κ. Τσίπρα αντέγραψε ένα μεγάλο μέρος του «προγράμματός» τους. Όπως και να έχει, αν και δεν μπορούμε να κάνουμε τον «διαιτητή» για το ποιος αντέγραψε πρώτος τον άλλον, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο γήπεδο της πλειοδοσίας και ας κερδίσει ο καλύτερος λαϊκιστής.