Πέθανε στα 40 του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Μπελτεγρής

Πέθανε στα 40 του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Μπελτεγρής

Αύριο στις 5 το απόγευμα στο Χαλάνδρι η κηδεία του - Ήταν γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ του βόρειου τομέα της Αθήνας

beltegris
Θλίψη έχει σκορπίσει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ η είδηση του θανάτου σε ηλικία μόλις 40 ετών του Χάρη Μπελτεγρή.

Ο Χάρης Μπελτεγρής ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια να δραστηριοποιείται πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε μάλιστα γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν μέλος της Κεντρική Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ καθώς και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρης Μπελτεγρής τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Παρόλα αυτά συνέχιζε να παλεύει για το ΠΑΣΟΚ από τη θέση του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής βορείου τομέα της Αθήνας.

Κλείσιμο
Η κηδεία του θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης στο Χαλάνδρι.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα έξυπνο και ικανό άνθρωπο με τα social media να έχουν κατακλυστεί από μηνύματα για τον Χάρη Μπελτεγρή.

«Αντίο «βουνό». Μαχητής μέχρι το τέλος. Τιμή μας όσοι ήμασταν δίπλα σου», έγραψε στο αντίο του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Αντίο «βουνό». Μαχητής μέχρι το τέλος. Τιμή μας όσοι ήμασταν δίπλα σου.

Posted by Μανώλης Χριστοδουλάκης on Monday, April 29, 2024

«Καλό ταξίδι στο Φως, Γραμματέα, Αγωνιστή, Φίλε, Χάρη», έγραψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζιος.
dimitrisnew

Όπως σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και από τα κορυφαία στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν Παύλος Χρηστίδης: «Έχουν περάσει, σχεδόν, 20 χρόνια. Συστήθηκες σε όλους μας, ως Γραμματεας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, αλλά κυρίως ως ο αεικίνητος Χαρης, που ήθελε να ρωτάει και να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να είναι ο καλύτερος. Ενα παιδί-θαύμα. Τι να ξεχωρίσω σε αυτά τα 20 χρόνια; Ποιες στιγμές; Ποιους ανθρώπους; Τις διακοπές στην Κρήτη, στα χρόνια της αθωότητας; τα ραντεβού στον Άγιο Θωμά; Τα ξενύχτια; Τις ομάδες; Το συνέδριο του 07; τη συνδιάσκεψη του 08; τις συζητήσεις για το συνέδριο της Νεολαίας του 13; τα όνειρα μετά την Σαουδικη Αραβια και την Αγγλία; Την Επίδαυρο; Τους αγαπημένους σου πολυτεχνίτες της Θεσσαλονίκης; Τα λόγια σου πριν τις εκλογές του 23; Ο Χαρης Μπελτεγρης ήταν ο πιο οξυδερκής παίχτης της γενιάς μας. Μπορούσε να πετύχει ότι έβαζε στο μυαλό του, μπορούσε να πείσει όποιον ήθελε, να φτιάξει ομάδες, να κερδίσει μάχες, να μας κοιτάξει με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και μετά να κλείσει την πόρτα και να εξαφανιστεί, ικανοποιημένος για όσα πέτυχε. Και τότε ξεκινούσε να επεξεργάζεται την επόμενη νίκη του, την επόμενη ανατροπή. Βουνό μου, παιχταρά μου, λιοντάρι, καλύτερε σ´ ευχαριστώ πολύ για όλα. Καλό ταξίδι εκεί ψηλά. Θα μας λείψεις πολύ και περισσότερο στην Καίτη σου, τον Άρη, τον Κώστα. Δόξα και τιμή».

Έχουν περάσει, σχεδόν, 20 χρόνια. Συστήθηκες σε όλους μας, ως Γραμματεας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, αλλά κυρίως ως ο...

Posted by Παύλος Χρηστίδης on Monday, April 29, 2024

Ένας κοινός φίλος μας είπε χθες ότι τα πράγματα δυσκόλεψαν. Αλλά κατά βάθος πιστεύαμε ότι θα κέρδιζες κι αυτή τη μάχη....

Posted by Vagelis Tsogkas on Monday, April 29, 2024

Καλό ταξίδι σε έναν υπέροχο , πραγματικά αγωνιστή, καταπληκτικό ανθρωπο . Ήταν τόσο οργανωτικός που τον ζήλεψε μέχρι και ο θεός ! Πρότυπο !!

Posted by Nikos Kailis on Tuesday, April 30, 2024

Αντίο ρε βουνό Haris Beltegris. Τιμή μου που σε γνώρισα και σε είδα να δίνεις όλες τις μάχες σου με αξιοπρέπεια και χαμόγελο.

Posted by George Anag on Tuesday, April 30, 2024

Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, αυτό από μόνο του είναι μια τραγωδία. "Πόσω μάλλον" όταν είσαι ο "θρυλικός" Haris Beltegris. Πάλεψες σαν λιοντάρι. Καλό ταξίδι "βουνό"...

Posted by Sotiris Papageorgiou on Tuesday, April 30, 2024

Καλό ταξίδι αδερφέ μου!!! Οι κοινοί μας αγώνες θα σε θυμίζουν πάντα!!! Haris Beltegris

Posted by Panos Davitidis on Monday, April 29, 2024

Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Καρατζαφέρης στον Δανίκα: «Εχω μια ατάκα για όλα τα παιδιά μου»

Άρης, «ο αρχηγός των γαλάζιων» του ΣΥΡΙΖΑ: Η μεταγραφή Σπηλιωτόπουλου, οι δημοσκοπήσεις και το μούδιασμα

Νεαρό μοντέλο δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο στον Ισημερινό - Σοκαριστικό βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης