Ευρωβουλή: Θερμό επεισόδιο Ασημακοπούλου με την Ολλανδή Ιντ Βελτ

Ευρωβουλή: Θερμό επεισόδιο Ασημακοπούλου με την Ολλανδή Ιντ Βελτ

Κάποιοι εμμονικά επιμένουν να δυσφημούν την Ελλάδα για προσωπικό όφελος και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, είπε η ευρωβουλευτής της ΝΔ

asimakopoulou-velt-m
Σφοδρή αντιπαράθεση με την Ολλανδη ευρωβουλευτή Σοφί Ιντ Βελτ είχε η Άννα Μίσελ Ασημακοπούλου στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όταν η ευρωβουλευτής της ΝΔ αντέδρασε στην προσπάθεια δυσφήμισης της χώρας.

«Κάποιοι εμμονικά επιμένουν να δυσφημούν την Ελλάδα για προσωπικό όφελος και μικροπολιτικές σκοπιμότητες» είπε η κυρία Ασημακοπούλου απαντωντας στη νέα προσπάθεια της κυρίας Ιντ Βελτ να επικρίνει την Ελλάδα για υποβάθμιση του κράτους δικαίου.

Ανταπαντώντας η Ολλανδη ευρωβουλευτής είπε: «Κάθε φορά που συζητάμε για το κράτος δικαίου απορρίπτετε κάθε επίκριση, κατηγορείτε όσους ρωτούν ότι είναι παρτιζάνοι και έχουν προεκλογικά κίνητρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορούσατε να φανταστείτε ότι κάποιοι αντιδρούν επειδή υπερασπίζονται κάποιες ιδέες; Θα μπορούσατε να το διανοηθείτε αυτό;».

«Επιλέγω να αγνοήσω τον προσβλητικό σας τόνο. Ναι, βλέπω μία τέτοια πολιτικό κάθε φορά που κοιτώ τον καθρέπτη», απάντησε η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας για μια «μειοψηφία, που μιλά για τη χώρα μου σαν να μην πρόκειται για Δημοκρατία και αυτό απλώς δεν είναι αλήθεια».

Η πρόεδρος της Ολομέλειας επιχείρησε να διακόψει την τοποθέτηση της κυρίας Ασημακοπούλου βγάζοντας μπλε κάρτα για παραβίαση του χρόνου ομιλίας με την Eλληνίδα ευρωβουλευτή να σχολιάζει: «Δεν θέλετε να ακούσετε τις απαντήσεις»


Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Δεύτερο στίγμα κινητού στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο Μπάμπης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Άγρια επεισόδια στη Ρωσία - Συγκρούσεις με την αστυνομία, χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, δεκάδες τραυματίες

ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό μπλόκο σε διεθνές κύκλωμα φοροδιαφυγής με πάνω από 16 εταιρείες με έδρα την Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης