Wimbledon: Οι θεατές αποδοκιμάσαν την Βικτόρια Αζαρένκα - «Ήταν μεθυσμένοι» απάντησε η τενίστρια από τη Λευκορωσία

Wimbledon: Οι θεατές αποδοκιμάσαν την Βικτόρια Αζαρένκα - «Ήταν μεθυσμένοι» απάντησε η τενίστρια από τη Λευκορωσία

Αφορμή η αντίδρασή της επειδή η αντίπαλός της από την Ουκρανία δεν θα της έδινε το χέρι

victoria-azarenka
Μέτωπο με τους θεατές του Wimbledon που παρακολούθησαν τον αγώνα της με την Ελίνα Σβιτόλινα από την Ουκρανία «άνοιξε» η Βικτόρια Αζαρένκα από τη Λευκορωσία η οποία αποδοκιμάστηκε μετά την ήττα της με την ίδια σε δηλώσεις της να κάνει λόγο για «μεθυσμένους φιλάθλους».

Όλα ξεκίνησαν μετά τη λήξη του αγώνα και της νίκης με 2-1 σετ (2-6 6-4 7-6 {9})της Σβιτόλινα όταν η Αζαρένκα δεν έδωσε το χέρι της προς την αντίπαλό της αλλά αρκέστηκε σε έναν χαιρετισμό εκ του μακρόθεν καθώς γνώριζε ότι η αντίπαλό της δεν θα έκανε χειραψία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Λόγω της κίνησής της αυτής η Αζαρένκα αποδοκιμάστηκε με την ίδια να κάνει μια χειρονομία με τις γροθιές της την ώρα που αποχωρούσε από το κορτ.

Κλείσιμο

Όπως ήταν αναμενόμενο η τενίστρια από τη Λευκορωσία ρωτήθηκε για το περιστατικό στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε με την ίδια να επιμένει ότι δεν έκανε λάθος και να αναρωτίεται γιατί θα έπρεπε να περιμένει τη Σβιτόλινα αφού γνώριζε ότι εκείνη δεν θα έκανε χειραψία.

«Νιώθω ότι αυτή είναι μια επαναλαμβανόμενη κριτική τους τελευταίους 18-19 μήνες. Δεν έκανα κάτι λάθος αλλά εξακολουθώ να γίνομαι αποδέκτης διαφορετικής αντιμετώπισης ορισμένες φορές. Τι να πω για τους φιλάθλους; Δεν υπάρχει κάτι να πω. Δεν θέλει να δώσει το χέρι της σε Ρώσους και Λευκορώσους. Το σέβομαι αυτό. Τι να έκανα; Να περίμενα; Δεν υπάρχει κάτι που θα ήταν σωστό να κάνω οπότε έκανε αυτό που εκτίμησα ότι ήταν το πιο σεβαστό απέναντι στην απόφασή της. Αν οι θεατές εξακολουθούν να επικεντρώνουν στις χειραψίες ή στο μεθυσμένο κοινό αποδοκιμάζοντας το τέλος, είναι ντροπή» είπε η Αζαρένκα.

Victoria Azarenka Reacts To Unfair Crowd丨Wimbledon 2023

Ειδήσεις σήμερα:

Οι νέοι μισθοί σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Πέθανε τρεις μέρες πριν γεννήσει η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου

Υποχρεωτικά τα POS σε delivery, ταξί και όσους δουλεύουν ακόμα με μετρητά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης