Νίκος Παππάς: Όταν ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων έβριζε χυδαία τον Βασίλη Σκουντή

Νίκος Παππάς: Όταν ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων έβριζε χυδαία τον Βασίλη Σκουντή

Ο γνωστός χρήστης του Twitter Zhukov αναφέρεται στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και στην κόντρα που είχε στο παρελθόν με τον δημοσιογράφο και υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Ρέθυμνο

5754475
Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς από χθες Κυριακή είναι και με τη βούλα υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ότι «ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά, να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη».

Ωστόσο, η υποψηφιότητα Παππά προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ενδεικτικό ότι ο γνωστός χρήστης του Twitter Zhukov, με αφορμή τη συγκεκριμένη επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται να θυμίσει την κόντρα που είχε στο πρόσφατο παρελθόν ο Παππάς με δημοσιογράφους -η γνωστότερη αντιπαράθεση εξ αυτών, με τον Βασίλη Σκουντή, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Ρέθυμνο. Μάλιστα, δεν είναι λίγες φορές που ο νυν μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Βασίλη Σκουντή, χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του. 

«Ο έχων το χρίσμα του Αλέξη Τσίπρα για υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έχει βρίσει σκαιότατα τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή δεκάδες φορές. Ενδεικτικά παραθέτω δύο εξ αυτών. Ωστόσο έχω μια απορία: τώρα που ο Β. Σκουντής είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στον νόμο Ρεθύμνου, ο Παππάς συνεχίζει να τον καθυβρίζει και να τον αποκαλεί «ποντικομαμή των αρδακίων» ή κάνει μόκο γιατί η «προοδευτική διακυβέρνηση» απαιτεί θυσίες;», γράφει χαρακτηριστικά ο Zhukov.





Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που έρχεται στο φως και που είχε στείλει ο Παππάς στον Σκουντή, βρίζοντάς τον χυδαία και εμπλέκοντας ακόμα και την οικογένεια του δημοσιογράφου, στις 29 Οκτωβρίου 2017.

again_minima_pappa_se_skounti



Αντιδρώντας, ο Βασίλης Σκουντής, σε μία μετάδοση αγώνα του ΠΑΟ, δεν ανέφερε καθόλου το όνομα του Παππά. Μάλιστα το κανάλι που εργάζεται μέχρι και σήμερα, τον είχε τότε αποσύρει προσωρινά από τις μεταδόσεις του Παναθηναϊκού. Όταν επέστρεψε, ο δημοσιογράφος-σπορτσκάστερ ανέφερε κανονικά το όνομά του Παππά.  

Κλείσιμο
Ο Παππάς είχε γράψει, τότε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Σ’ ευχαριστώ Βασίλη… Το τοτέμ, η γκουρού, ο ζωντανός θρύλος, η ποντικομαμή των ΑΡΔακίων, θυμήθηκε το όνομά μου και το είπε στη μετάδοση…». 





Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύθηκε η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου - Κόλαφος για τον Νίκο Παππά

Ένας προφήτης, μα τι προφήτης - Όλες οι αποτυχημένες προβλέψεις Αντώναρου για εκλογές και πολιτικές εξελίξεις

Τα 13 αναπηρικά επιδόματα που αυξάνονται κατά 8% από την 1η Μαΐου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης