Βουλή: Οργή στους βουλευτές της ΝΔ για τη μειωτική αναφορά Τσίπρα στον πρωθυπουργό

Βουλή: Οργή στους βουλευτές της ΝΔ για τη μειωτική αναφορά Τσίπρα στον πρωθυπουργό

«Η στάση σας είναι ανέκδοτο επικίνδυνο για την πατρίδα. Ας δεχθούμε ότι είστε μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας την αντίδραση Τασούλα και βουλευτών της ΝΔ

tsipras_vouli_xr
Αντιπαράθεση με ύβρεις και μεγάλη ένταση προκάλεσε η φράση του Αλέξη Τσίπρα, περί «μειωμένης αντίληψης» προς τον πρωθυπουργό.

«Η χώρα σε κρίσιμες στιγμές έχει επικεφαλής έναν άνθρωπο επικίνδυνο. Η στάση σας είναι ανέκδοτο επικίνδυνο για την πατρίδα. Ας δεχθούμε ότι είστε μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την ισχυρή αποδοκιμασία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους συναδέλφους τους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με παρέμβασή του, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, προσπάθησε να βάλει τάξη, ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να ξανασκεφτεί αυτές τις εκφράσεις και αν θα τις χρησιμοποιεί εντός του Κοινοβουλίου.

«Είναι υποχρέωσή μου να πω την αλήθεια. Είναι δημοκρατικό μου δικαίωμα και θα το κάνω» απάντησε από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας ζητώντας «να με προστατεύσετε από την οχλαγωγία» και με τον Κωνσταντίνο Τασούλα να λέει «θα το κάνετε, αλλά όσο σας φαίνεται περίεργο το είπα για να σας προστατεύσω».

Ειδήσεις σήμερα:

Ανανεωμένη και... αλλιώτικη η Αν Χάθαγουεϊ - Τι «τρέχει» με το πρόσωπό της;

Αντώνης Κανάκης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο»

Australian Open, Κατσάνοφ - Τσιτσιπάς 1-3: Στον τελικό για τον τίτλο ο Στέφανος!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης