ΝΔ: Ο Κουρουμπλής που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης βρίσκει ξανά θέση στον ΣΥΡΙΖΑ
«Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει», σχολιάζει η Πειραιώς
Την επανένταξη του μέχρι πρότινος ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑσχολιάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. « Ο κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως αναμενόμενο», τονίζει η Πειραιώς.
«Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει», σχολιάζει ακόμα το κυβερνών κόμμα.