Ομιλία Καραμανλή το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής - Τι θα πει ο πρώην πρωθυπουργός

Ομιλία Καραμανλή το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής - Τι θα πει ο πρώην πρωθυπουργός

Έχει να μιλήσει δημοσίως για μείζονα ζητήματα από το 2019

karamanlis1-scaled
Σε μια κρίσιμη συγκυρία, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, επιλέγει να τοποθετηθεί δημοσίως ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ανοίγοντας με την ομιλία του σήμερα το βράδυ σειρά εκδηλώσεων που οργανώνει για τα μείζονα ζητήματα η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή».

Η ομιλία του κ. Καραμανλή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον -και όχι μόνο από τα κυβερνητικά στελέχη- καθώς το θέμα της εκδήλωσης «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών» δίνει εκ των πραγμάτων τη δυνατότητα αναλυτικής προσέγγισης των ραγδαίων εξελίξεων στην Ευρώπη και στον κόσμο, αλλά και όσον αφορά στην προκλητική στάση της Τουρκίας. Είναι πασιφανές ότι η ομιλία του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον -το οποίο θα καταγραφεί και από την παρουσία στην εκδήλωση πολλών βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας- διότι ο κ. Καραμανλής αποφεύγει τις δημόσιες παρεμβάσεις. Έχει να μιλήσει δημοσίως για μείζονα ζητήματα από το 2019- τότε είχε επιλέξει εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για ζητήματα που συνδέονται με την εξωτερική πολιτική.

«Γαλάζια» στελέχη αναμένουν από την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανάλυση όλων των παραμέτρων που αφορούν στις διεθνείς και ευρωπαϊκές εξελίξεις και συγκεκριμένα τη στάση της Ευρώπης απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις. Τα ίδια στελέχη εκτιμούν πάντως ότι ο κ. Καραμανλής δεν πρόκειται -με αφορμή την εκδήλωση- να ανοίξει τα χαρτιά του σε σχέση με την εκ νέου κάθοδό του (ή όχι) στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Να σημειωθεί ότι η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ» διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων για θέματα/προβλήματα που απασχολούν την Ελλάδα και τον κόσμο γενικότερα, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή της.

Η σημερινή εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 19.00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη».


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα, βροχές στα βόρεια και ανατολικά

Οι πέντε «ντάμες» που επιστρατεύει ο Τσίπρας στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές

Ρωσική προέλαση στο Ντονμπάς, μάχες στον νότο και αμερικανική οπλική βοήθεια με αστερίσκους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης