Στις 12:30 οι εξειδικεύσεις των νέων μέτρων από τον Χρήστο Σταϊκούρα

Στις 12:30 οι εξειδικεύσεις των νέων μέτρων από τον Χρήστο Σταϊκούρα

Αμέσως μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες θα γίνει ενημέρωση on camera από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για τα οικονομικά μέτρα στήριξης

Σταικουρας-1068x668
Νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, μετά το νέο ρεκόρ των 1.690 κρουσμάτων, ανακοινώνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός σε έκτακτο μήνυμά του.

Ο πρωθυπουργός με το σημερινό του διάγγελμα, αναμένεται μεταξύ άλλων να ανακοινώσει λουκέτο στην εστίαση, πιθανότατα για έναν μήνα, με την ελπίδα θα ανακοπεί η εκθετική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και να μην χρειαστεί να ενεργοποιηθεί το ύστατο μέτρο του γενικού lockdown.

Αμέσως μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες θα γίνει ενημέρωση on camera από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για τα οικονομικά μέτρα στήριξης και αμεσως μετα θα πραγματοποιηθεί και τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης των οικονομικών συντακτών από τον κ. Σταϊκούρα, τον Υπουργό Εργασιας Γιάννη Βρούτση, αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματεα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνο Πετραλιά και την Γενική Γραμματέα Εργασίας Άννα Στρατινάκη.

Αργά το απόγευμα στις 19:30, με την επιστροφή του από τη Σάμο, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς θα κάνει επίσης ενημέρωση για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.







Ειδήσεις σήμερα

Δείτε βίντεο: Νεαροί διασκεδάζουν στους δρόμους της Αθήνας πριν το κλείσιμο της εστίασης

Δείτε Live: Το διάγγελμα Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα για την πανδημία

Τηλεθέαση: Μόνο οι «Μέλισσες» χαμογελούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης