Ζαχαριάδης (ΘΕΜΑ 104,6): Χτυπάνε με άσχημο τρόπο στα δημόσια πράγματα τα περί παρακράτους

Ζαχαριάδης (ΘΕΜΑ 104,6): Χτυπάνε με άσχημο τρόπο στα δημόσια πράγματα τα περί παρακράτους

«Βεβαίως είναι πολιτικό ζήτημα. Αυτά μένουν να συζητηθούν και να εξακριβωθούν» είπε ο κ. Ζαχαριάδης

kostas-zaxariadis
Για τις αποκαλύψεις στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης στον ΘΕΜΑ 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη..

«Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτό το ηχητικό φαίνεται να έχει καταγραφεί το 2016. Θέλω να πιστεύω ότι αν ήταν τόσο ακράδαντα και ισχυρά αυτά τα δημόσια στοιχεία, έπρεπε να τα προσκομίσουν νωρίτερα» σχολίασε ο κ. Ζαχαριάδης και διερωτήθηκε: «δεν σας κάνει εντύπωση πως μείναμε τέσσερα χρόνια στο σκοτάδι υπό το βάρος συνταρακτικών εξελίξεων;»

Στην ίδια κατεύθυνση, ο ίδιος εξέφρασε επιφυλάξεις για το πώς «προϊόντα υποκλοπής» εντάσσονται στο δημόσιο διάλογο, επικαλούμενος παράλληλα και τη δήλωση τυο κ. Παππά περί «κοπτοραπτικής».

«Βεβαίως είναι πολιτικό ζήτημα. Αυτά μένουν να συζητηθούν και να εξακριβωθούν» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «η γνώμη μου είναι ότι έγινε μια προσπάθεια να μετατοπιστεί η συζήτηση από τη λίστα του κ. Πέτσα που έχει δημιουργήσει μεγάλη εντύπωση για τον τρόπο που διασπαθίζεται το δημόσιο χρήμα».

Ερωτηθείς σχετικά με τις αιτιάσεις περί παρακράτους απάντησε ότι «χτυπάνε με ένα τρόπο πάρα πολύ άσχημο στα δημόσια πράγματα στη χώρα»  επισημαίνοντας ότι «δεν είναι ειδυλλιακή εικόνα για το δημόσιο διάλογο και το δημόσιο βίο. Από τη δική μας πλευρά, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», σημείωσε. Στον αντίποδα, «εδώ είμαστε για να τα συζητήσουμε όλα. Αποκαλύπτονται και από τις διαδικασίες της προανακριτικής οι μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας».

Ειδήσεις σήμερα:

Συνομιλία Μιωνή-Παππά: Χωρίς απάντηση οι αποκαλύψεις για μεθόδους παρακράτους επί ΣΥΡΙΖΑ

Συγκινεί η Φώφη Γεννηματά: «Στα 22 μου είπαν ότι έχω λίγες πιθανότητες να γίνω μητέρα»

Σοκ από την αυτοκτονία του πρώην συντρόφου της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Βούτηξε από 27ο όροφο κτηρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης