Στέλιος Πέτσας σε Ελένη Μενεγάκη: «Η σύζυγός μου συμμετέχει στη μελέτη για όσους έχουν νοσήσει από κορωνοϊό»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για την υγεία της συζύγου του
Ο κυβερνητικός εκπρόσωποςΣτέλιος Πέτσας βγήκε μέσω skype στηνΕλένη Μενεγάκηκαι μίλησε για τονκορωνοϊό και τα μέτρα της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, ο κ.Πέτσας αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του, η οποία είχε διαπιστωθεί θετική στον κορωνοϊό.
«Εμείς είχαμε ένα κρούσμα στην οικογένειά μας, στη σύζυγό μου, η οποία ευτυχώς είναι μια χαρά, το έχει ξεπεράσει, και συμμετέχει μάλιστα και στη σχετική μελέτη για όσους έχουν νοσήσει, για να δούμε πώς εξελίσσονται τα αντισώματά της και γενικά η πορεία της. Το βασικό είναι ότι όταν έχεις κάποιον και πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου ή τα παιδιά σου, πρέπει να απομονωθείς. Άρα, το βασικό ζήτημα ήταν αυτό της απομόνωσης. Ευτυχώς, εμείς είχαμε τη δυνατότητα να απομονωθεί η σύζυγός μου και να μην είναι στους ίδιους χώρους με τα παιδιά και με εμένα. Αλλά ήταν ένα δύσκολο 14ημερο, με μια σοβαρή προσπάθεια και ανησυχία. Η ίωση που είχε η σύζυγός μου ήταν ήπιων συμπτωμάτων στην αρχή. Μετά την έβδομη μέρα είχε θέμα με τον βήχα της, κάτι που μας ανησύχησε. Μας έδωσαν οι ειδικοί να πάρει μια αντιβίωση. Μετά από 3-4 μέρες το ξεπέρασε και το αφήσαμε πίσω».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.