Τα 92α βραβεία Όσκαρ απονεμήθηκαν σε μία λαμπερή τελετή χθες, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ.
Το βραβείο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού απονεμήθηκε στον Elton John για το τραγούδι ‘(I’m Gonna) Love Me Again’ από την ταινία «Rocketman», με το οποίο κέρδισε στις αρχές Ιανουαρίου και Χρυσή Σφαίρα. Είναι το δεύτερο Όσκαρ στην καριέρα του 72χρονου Βρετανού Σερ Έλτον Τζον, ο οποίος είχε κερδίσει πρώτη φορά Όσκαρ το 1994, για το τραγούδι «Can You Feel the Love Tonight» στην ταινία της Disney, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους