Γάμοι στο Μπάκιγχαμ: Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύεται στις 29 Μαΐου

Γάμοι στο Μπάκιγχαμ: Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύεται στις 29 Μαΐου

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ θα παντρευτεί τον Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι την άνοιξη - Η πριγκίπισσα αναμένεται ότι θα αναβαθμιστεί, μετά το Megxit

21779940
Από το σκάνδαλο με τον πρίγκιπα Άντριου και τον σάλο του Megxit το Μπάκιγχαμ αλλάζει ρεπορτόριο και ασχολείται με χαρές.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της βασίλισσας και κόρη του Άντριου, παντρεύεται τον καλό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι στις 29 Μαΐου.

Το ζευγάρι θα κρατήσει αναγκαστικά χαμηλό προφίλ και θα τελέσει τον γάμο χωρίς δημοσιότητα, λόγω και του σκανδάλου με τον πατέρα της νύφης. Άγνωστη παραμένει η εκκλησία που θα παντρευτεί το ζευγάρι. Η δεξίωση όμως θα γίνει με κάθε επισημότητα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Βεατρίκη με τον μέλλοντα σύζυγο είναι αρραβωνιασμένοι εδώ και 8 μήνες, ενώ πριν τον αρραβώνα, που ανακοίνωσαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήταν μαζί 11 μήνες. Ο γαμπρός, ήδη πατέρας ενός παιδιού, έκανε πρόταση γάμου που εκτιμάται στις 100.000 λίρες.

Πολλοί εκτιμούν ότι παρά το σκάνδαλο, τη Βεατρίκη θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο πατέρας της και ότι η αδελφή της, Ευγενία, θα παίξει ρόλο.

Η βασίλισσα, θέλοντας να τονώσει την εγγονή της, παραχώρησε το Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση.

Κλείσιμο
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με το φιλανθρωπικό της ίδρυμα «The Big Change» πρόσφατα ανακοίνωσε μια σειρά από σχέδια και συνεργασίες, ενισχύοντας τα σενάρια περί αναβάθμισης τόσο της ίδιας όσο και της αδελφή της στη βρετανική μοναρχία, μετά και το Megxit.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης