Οι πριγκίπισσες Μπεατρίς και Ευγενία υποψήφιες να καλύψουν το «κενό» του Χάρι και της Μέγκαν

Οι πριγκίπισσες Μπεατρίς και Ευγενία υποψήφιες να καλύψουν το «κενό» του Χάρι και της Μέγκαν

Τι αποκάλυψε ο βιογράφος του παλατιού Robert Lacey - Πώς δικαιολόγησε την «πληροφόρησή» του για τις κόρες του πρίγκιπα Άντριου

Princess-Beatrice-and-Princess-Eugenie
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «επαναστάτησαν» απέναντι στο αυστηρό πρωτόκολλο των υποχρεώσεων του παλατιού, η βασίλισσα Ελισάβετ υπέγραψε την αποδέσμευσή τους, αλλά κάποιος θα πρέπει να αναλάβει τις βασιλικές υποχρεώσεις που απαρνήθηκε το πριγκιπικό ζευγάρι. Προς το παρόν, την κάλυψη του κενού έχει αναλάβει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον και ο διάδοχος πρίγκιπας Ουίλιαμ, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί ες αεί.

Ως εκ τούτου, κάποιοι από τους γαλαζοαίματους γόνους θα κληθούν να αναλάβουν τα βάρη. Οι πιθανοί αντικαταστάτες βρέθηκαν και ίσως ικανοποιηθούν και οι δύο. Πρόκειται για την πριγκίπισσα Μπεατρίς και την πριγκίπισσα Ευγενία, οι οποίες όχι μόνο... δυσανασχετούν, αλλά δίνουν «μάχη» για την επικράτηση, αν το παλάτι αποφασίσει να προωθήσει μία από τις δύο.

Την είδηση αποκάλυψε με... τρόπο ο βιογράφος του παλατιού Robert Lacey λέγοντας πως «είναι ξεκάθαρο ότι μία από τις Μπεατρίς και Ευγενία θα προωθηθούν, αν το παλάτι αποφασίσει να προωθήσει κάποιον». «Είθισται, πάντως, όταν αποχωρούν δύο από τις βασιλικές υποχρεώσεις, δύο άλλοι καλούνται να τους αναπληρώσουν. Αυτές θα είναι η Μπεατρίς και η Ευγενία», πρόσθεσε με νόημα.

Όταν ρωτήθηκε πού στηρίζει τις εκτιμήσεις του, δεν παραδέχθηκε ότι γνωρίζει από επίσημη πηγή, εξήγησε όμως ότι οι κόρες του πρίγκιπα Άντριου αποτελούν τις πλέον λογικές λύσεις και θα τις καλοδεχτεί το παλάτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης