Μετά τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ... και η ανιψιά της Νταϊάνα διαφημίζει γάλα στην Κίνα!

Μετά τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ... και η ανιψιά της Νταϊάνα διαφημίζει γάλα στην Κίνα!

Eκτός από τον μεγαλύτερο εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και η 29χρονη καλλονή πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση στην Κίνα

vas09
Η μούσα του οίκου Bvlgari και ξαδέρφη του πρίγκιπα Χάρι, λαίδη Κίτι Σπένσερ, πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ για γάλα στην Κίνα.

Η γοητευτική ανιψιά της Νταιάνα που μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά της, εκμεταλλεύτηκε την αριστοκρατική της καταγωγή για να βάλει χρήματα στον κουμπαρά της.

Και δεν είναι η μόνη αφού χθες αποκαλύφθηκε ότι, ο μεγαλύτερος εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς, εμφανίζεται σε διαφημιστικό σποτ για γάλα στην Κίνα.



Ο Φίλιπς, ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας Άννας, κόρης της Βασίλισσας Ελισάβετ, διαφημίζει γάλα στην κινεζική «μικρή οθόνη».
Κλείσιμο
Σχολιάζοντας το σποτ όπου πρωταγωνιστεί η Κίτι Σπένσερ, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mai»l αναφέρει ότι η κατάξανθη καλλονή με το αλαβάστρινο δέρμα εμφανίζεται μ΄ένα υπέροχο πράσινο μακρύ φόρεμα και τα μαλλιά της πιασμένα κότσο.

Η Κίτι, η μεγαλύτερη κόρη του αδερφού της Νταϊάνα, Ερλ Τσαρλς Σπένσερ και της πρώην συζύγου του Βικτόρια Άιτκεν, προωθεί το γάλα της εταιρείας «Satine Jersey» στη διαφήμιση που γυρίστηκε στο Βρετανικό Μουσείο.

Στη διάρκεια του γυρίσματος , η Κίτι ακούγεται να λέει στους Κινέζους δημοσιογράφους ότι «η ημέρα της βασιλικής οικογένειας αρχίζει με γάλα ή τσάι»...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης