Ο χώρος της μόδας πενθεί καθώς έφυγε από τη ζωή ο καταξιωμένος σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης. Ο Άγγελος Μπράτηςανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου με τον Γιάννη Τσεκλένη και την αείμνηστη Σοφία Κοκοσαλάκηη οποία έφυγε πριν από μερικούς μήνες από τη ζωή.
«Αντίο Κε. Τσεκλένη... Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθιά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη», γράφει στην ανάρτησή του ο Άγγελος Μπράτης.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.