Για το GNTM και τον τελικό του με τις δύο νικήτριες αλλά και για τα μελλοντικά δικά της προσωπικά σχέδια μίλησε η Ειρήνη Καζαριάν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Η νικήτρια του πρώτου GNTM δηλωσε σοκαρισμένη με τις δύο νικήτριες τονίζοντας ότι η ίδια θα ήθελε τρεις νικήτριες.
«Σοκαρίστηκα όταν βγήκαν δύο νικήτριες στον τελικό του GNTM. Εγώ θα προτιμούσα να έβγαιναν και οι τρεις νικήτριες, θα ήταν πιο σωστό νομίζω. Η Κέισι αδικήθηκε» είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τα μελλοντικά προσωπικά της σχέδια είπε: «Τώρα θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Αν ασχοληθώ με την υποκριτική, δεν θα μπορώ να δίνω όλη μου την ενέργεια. Δεν ήθελα να απαντήσω στα σχόλια που άκουσα για το θέατρο. Μικρή είμαι, γιατί να μην το δοκιμάσω;».
Δείτε βίντεο: Ειρήνη Καζαριάν: Μικρή είμαι, γιατί να μην δοκιμάσω το θέατρο;
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.