GNTM: Η Τάιρα Μπανκς ζητά να ενημερωθεί για το φιάσκο στον τελικό!

GNTM: Η Τάιρα Μπανκς ζητά να ενημερωθεί για το φιάσκο στον τελικό!

Στα αυτιά της δημιουργού του reality οι εξελίξεις στο ελληνικό Next Top Model - Οργισμένοι τηλεθεατές της απαντούν, ενίοτε και... στα ελληνικά

gntm_main11
Διεθνή... καριέρα κάνει το χθεσινό φιάσκο με την ψηφοφορία στα αποτελέσματα του τελικού του GNTM, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν δύο (!) νικήτριες.

Η οργή στο twitter έφτασε στα αυτιά της Τάιρα Μπανκς, δημιουργού του reality στις ΗΠΑ. Πολλοί άλλωστε Έλληνες χρήστες θέλησαν να την ενημερώσουν για τα κατορθώματα της ελληνικής έκδοσης του διαγωνισμού.

«Ακούω πολλά για το Greece's Next Top Model. Μπορεί κάποιος (φαν ή παραγωγοί) να μοιραστούν τι συνέβη; Δεν ελέγχω τις διεθνείς εκδόσεις του Top Model, αλλά εξακολουθώ να νοιάζομαι», έγραψε η Τάιρα Μπανκς στο προφίλ της στο twitter.

Πάντως, στο ερώτημά της αρκετοί έσπευσαν να απαντήσουν και ιδιαίτερα χρήστες του εγχώριου twitter, που απάντησαν εις άπταιστην ελληνικήν. 



Οργή και χιούμορ από τους Έλληνες χρήστες


Κλείσιμο
«Τι να γίνει κυρά Τάιρα, τεσσεράμιση ώρες τελικός για να κερδίσει στο τέλος το μισό πλατό. #gntmgr», έγραψε χρήστης, με άλλον να υποστηρίζει ότι «άστα Τάιρά μου, μας τάισαν κουτόχορτο», διατυπωμένο ως εξής:«asta Tyra mou, they fed us koutoxorto».

«Τι να γίνει μωρή κολλητή ΦΑΓΑΜΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ» και «Ενα φιάσκο κυρια Μπανκς μου», είναι tweets που περιγράφουν συνοπτικά την κατάσταση, ενώ ένας άλλος χρήστης προσδιόρισε «Του Κουτρούλη ο γάμος» μεταφρασμένο στα αγγλικά.

Πάντως ένας άλλος χρήστης αποφάσισε να θυμηθεί την ιστορία των ψηφοφοριών στην Ελλάδα: «Ψηφίσαμε “ναι” σε ένα δημοψήφισμα πριν λίγα χρόνια και έγινε “όχι” και είχαμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε στο gntm και καταλήξαμε με δύο νικητές... δεν υπάρχει λογική».

Κάποιοι αποφάσισαν να είναι σύντομοι και περιεκτικοί: 


Κάποιοι λιτοί κι απέριττοι: 

Κάποιοι αποφάσισαν να της εξηγήσουν την κατάσταση (πολιτική και τηλεοπτική) στην Ελλάδα...



Κάποιοι άλλοι βέβαια αποφάσισαν να θυμηθούν και τον πόνο τους για τη νικήτρια της προτίμησής τους -πάντα με χιούμορ.. 

Ή ακόμη και να διευρύνουν τις επαφές τους

Ή να δώσουν συμβουλές διαχείρισης κρίσεων...

Ενώ κάποιοι περιορίστηκαν σε μια απόπειρα σύσφιξης επαφών (λέγε με καμάκι)





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης