Βίκυ Καγιά: Η πρώτη φωτoγραφία από τον Mεγάλο Tελικό του GNTM2
H κριτής του ριάλιτι μοντέλων δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο instagram
Λίγες ώρες πριν τον αποψινό Μεγάλο Τελικό που θα αναδείξει τη νικήτρια του GNTM2, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το γύρισμα, όπου εμφανίζεται με δημιουργία Deux Hommes, μαζί με όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν φέτος από την αρχή του παιχνιδιού.
«Ένα πολύ όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του απόψε. Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε αυτή την εμπειρία τόσο ξεχωριστή για ακόμα μία χρονιά. Πολύ γέλιο και πολύτιμες στιγμές με μία καταπληκτική ομάδα, όχι απλά μια σκηνή, αλλά παρασκήνια- μία μεγάλη ομάδα με πολυτάλαντους ανθρώπους που έκαναν όλο αυτό πραγματικότητα. Ευγνώμων για την τηλεοπτική μου οικογένεια. Τώρα είμαι ελεύθερη να φάω λίγα μελομακάρονα. Θα σας δω σε λίγο» έγραψε η Βίκυ Καγιά στο instagram, ευχαριστώντας ονομαστικά όλους τους συνεργάτες της στην παραγωγή.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.
Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, η Euroleague, έρχεται από τις 24/9 στην ΕΟΝ και στα κανάλια Novasports και υπόσχεται ατελείωτη δράση. Το ίδιο ισχύει και για το Εurocup, συνθέτοντας μια συναρπαστική μπασκετική πρόταση.