Όλα δείχνουν ότι από τον σημερινό ημιτελικό η παίκτρια που θα φύγει είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου. Η 19χρονη αγρότισσα, που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του μόντελινγκ, κατάφερε να φτάσει μέχρι και την τελική τετράδα, αλλά ως outsider δεν θα βρεθεί να διεκδικεί τη θέση της νικήτριας του GNTM2.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.