Η Κάθριν Κέλι Λανγκ ήρθε στην Ελλάδα και έπαιξε στις «8 Λέξεις» και τώρα είναι η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου να πάει στο Λος Άντζελες και να παίξει στην πιο διάσημη σειρά του κόσμου την «Τόλμη και Γοητεία». Η αμερικανική οποία προβάλλεται ανελλιπώς από τις 23 Μαρτίου 1987 και έχει συμπληρώσει πάνω από 8.000 επεισόδια.
Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.
«Ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος έχει υπογράψει μαζί με την ομάδα του πολλά επιτυχημένα σίριαλ, εγκαταλείπει τον ΣΚΑΪ προσωρινά, καθώς στο τέλος Νοεμβρίου θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες για να βρεθεί στα πολυτελή στούντιο του CBS για να κάνει γυρίσματα για την “Τόλμη και Γοητεία”. Νομίζω θα μείνει για δέκα ημέρες για έναν γκεστ ρόλο στην σειρά», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή