Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες χωρίς GNTM τσιμπάνε... πολύ δυνατά

Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες χωρίς GNTM τσιμπάνε... πολύ δυνατά

Δείτε με αριθμούς όσα κατέγραψαν τα... μηχανάκια της Nielsen σε σειρές και εκπομπές – Τι έκαναν Αρναούτογλου – Μελέτη μετά τα μεσάνυχτα

agries_melisses
Οι Άγριες Μέλισσες, όταν δεν έχουν απέναντί τους τα επίδοξα μοντέλα του GNTM, κυριολεκτικά παίζουν... μπάλα χωρίς αντίπαλο. Η δημοφιλής και καλογυρισμένη σειρά του ΑΝΤ1 χτύπησε κόκκινο στα μηχανάκια της Nielsen όταν από τις 22:45 ως και τις 23:45 κινούνταν σε ποσοστά άνω του 33%. Σκυτάλη από τις Μέλισσες πήρε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μαζί κράτησαν τον σταθμό του Αμαρουσίου σταθερά στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους τους.

Πιο συγκεκριμένα η τηλεθέαση για τις Άγριες Μέλισσες κινήθηκε χθες στο 34% (δυναμικό κοινό) και στο 35,2% (σύνολο). Το ποσοστό ξεπέρασε για τρία τέταρτα το 40%!

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατάφερε να συγκρατήσει στον ΑΝΤ1 το 27,7% των τηλεθεατών ηλικίας 18-54 και το 29% στο σύνολο. Ενώ η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε μόλις 11,8% στο δυναμικό κοινό και 10,6% στο σύνολο.

Late_Night


Στην prime time εξαιρετικά δύσκολο ήταν το βράδυ για τις σειρές Έρωτας Μετά και 8 Λέξεις.

Prime_Time


Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες – Πέμπτη 31/10
Κλείσιμο


Νωρίς το πρωί
Στις ενημερωτικές πολύ πρωινές εκπομπές οι τηλεθεατές μοιράστηκαν ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη (ΑΝΤ1) και στον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου (ΣΚΑΪ).

Early_Morning


Πρωινές εκπομπές
Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η μάχη που έδωσαν οι πρωινές εκπομπές. Ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του τερμάτισαν στην πρώτη θέση στο σύνολο με 23,6% ενώ στο δυναμικό κοινό η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσαν 25,4%.

Proines_Ekpompes


Μεσημεριανές εκπομπές
Το μεσημέρι ο Νίκος Μουτσινάς ήταν πρώτος και στο δυναμικό κοινό (25%) και στο σύνολο (22,4%) αφήνοντας πίσω του τη Βίκυ Καγιά και το Shopping Star με ποσοστά 19,5 και 19,2% αντίστοιχα.

Mesimerianes_Ekpompes


Απογευματινή ζώνη
Το απόγευμα ο ΑΝΤ1 είχε την τιμητική του στις προτιμήσεις των τηλεθεατών καθώς η σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα και το Still Standing άφησαν πίσω τα προγράμματα που προβάλλονταν την ίδια ώρα.

Apogevmatines_Ekpompes


Δελτία Ειδήσεων
H πρωτοκαθεδρία του ΑΝΤ1 συνεχίστηκε και στον τομέα της ενημέρωσης με το κεντρικό δελτίο του σταθμού να είναι πιο ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών τόσο στο δυναμικό κοινό (21,1%) όσο και στο σύνολο(19,1%). Ακολούθησε το δελτίο του STAR με 15,4% και 16,3% αντίστοιχα.

Deltia_Eidiseon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης