«Θυμάμαι το πρωί που πήγα στον διαγωνισμό, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα: "Την επόμενη φορά που θα κοιταχτώ, θα φοράω το στέμμα". Ήμουν για ένα σκοπό εκεί, εκπροσωπούσα τη χώρα μου, έκανα αυτό που πίστευα πως θα με βοηθούσε εκείνη την εποχή» ανέφερε η Ισαβέλλα Δάρρα σε συνέντευξή της στον Κωνσταντίνο Αρκά για την εκπομπή «Ελένη».
Σχετικά με τη γνωριμία και κυρίως τις φωτογραφίες που είχαν βγει στη δημοσιότητα με τον Αλέν Ντελόν, που την είχε στέψει Μις Ευρώπη, διευκρίνισε: «Ο Γιώργος Πρεβελάκης ήταν ο παπαράτσο της εποχής, με έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες. Κάθε φορά που με πλησίαζε ο Αλέν Ντελόν, είτε με φίλαγε στο κούτελο είτε με έπαιρνε αγκαλιά, εκείνος μας φωτογράφιζε. Είχαν κάνει, λοιπόν, ντόρο για να πουλήσουν τα περιοδικά ότι με είχε ερωτευτεί ο Ντελόν. Είναι αστεία αυτά πλέον, χαριτωμένα τα βρίσκω λίγο…».
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.