Στην πασαρέλα του brand Savage x Fenty by Rihanna περπάτησε η Τζίτζι Χαντίντ και κυριολεκτικά αποθεώθηκε στην πιο σέξι εκδοχή της.
Με μαύρο διαφανές body, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνες γόβες συμμετείχε στο σόου, μαζί με άλλες γυναίκες διαφορετικών sizes και σωματότυπων.
«Είναι μία γιορτή για κάθε σώμα, ιστορία, στυλ και προσωπικότητα, και είμαι πραγματικά χαρούμενη που εκατομμύρια άνθρωποι θα παρακολουθήσουν το σόου και θα καταλάβουν ότι είναι όμορφοι για οτιδήποτε διαθέτουν» σχολίασε το διάσημο μοντέλο στην ανάρτησή της στο instagram.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.