Maleficent: Μαγνήτισαν τα βλέμματα Τζολί και Φάιφερ στην πρεμιέρα της ταινίας

Maleficent: Μαγνήτισαν τα βλέμματα Τζολί και Φάιφερ στην πρεμιέρα της ταινίας

Στα 44 της η Τζολί και στα 61 της η Φάιφερ κέρδισαν τις εντυπώσεις

maleficent
Στο κόκκινο χαλί βρέθηκαν οι συντελεστές της ταινίας «Maleficent: Mistress of Evil», για την επίσημη πρεμιέρα της. Πρόκειται για το σίκουελ της ταινίας της Disney του 2014 και φυσικά μεταξύ των καλεσμένων ήταν και οι δύο πρωταγωνίστριες Αντζελίνα Τζολί και Μισέλ Φάιφερ, οι οποίες κατάφεραν να... κλέψουν την παράσταση.



Η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτο τον έναν ώμο. Στο πλευρό της είχε τα πέντε από τα έξι παιδιά της, καθώς ο μεγαλύτερος γιος της Maddox βρίσκεται στη Νότια Κορέα για σπουδές. Πρόσφατα, μάλιστα, είχαμε δει και τον συγκινητικό αποχαιρετισμό της 44χρονης ηθοποιού στον 18χρονο γιο της.

Κλείσιμο


Από την άλλη, η Μισέλ Φάιφερ, στα 61 της χρόνια, παραμένει κομψή και εντυπωσιακή. Επέλεξε ένα σκούρο κόκκινο μάξι φόρεμα, με τετράγωνο ντεκολτέ και μωβ ζώνη.



Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία Maleficent: Mistress of Evil (Η ερωμένη του κακού), είναι το σίκουελ της ταινίας Maleficent της Disney, η οποία κυκλοφόρησε το 2014. Η Angelina Jolie επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στους ρόλους τους επιστρέφουν η Elle Fanning, ο Sam Riley, η Imelda Staunton, ο Juno Temple και ο Lesley Manville. Ο Harris Dickinson αντικαθιστά τον Brenton Thwaites ενώ στο καστ προστίθενται ο Chiwetel Ejiofor, ο Ed Skrein και η Michelle Pfeiffer.

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη ταινία, η ειρηνική ζωή της Maleficent ως προστάτιδα των Μαυρών παίρνει μια απροσδόκητη στροφή όταν ο πρίγκηπας Phillip κάνει πρόταση γάμου στην Aurora και εκείνη δέχεται. Άγνωστη σε όλους η μητέρα του Phillip, η βασίλισσα Ingrith, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον γάμο ώστε να διαχωρίσει τους ανθρώπους και τις νεράιδες για πάντα. Με την Maleficent και την Aurora να βρίσκονται σε αντίθετες πλευρές ενός επικείμενου πολέμου, οι δυο αμφισβητούν αν μπορούν να είναι μια πραγματική οικογένεια. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης