Ειρήνη Καζαριάν: Πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ του Ίαν Στρατή μετά τις φήμες πως είναι ζευγάρι

Ειρήνη Καζαριάν: Πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ του Ίαν Στρατή μετά τις φήμες πως είναι ζευγάρι

«Εγώ και ο Ίαν δεν είμαστε μαζί. Δεν έχουμε κάποια σχέση ερωτική. Μονάχα φιλική», είπε το μοντέλο

kazarian-ian1
Την Ειρήνη Καζαριάν την γνωρίσαμε μέσα από από το Greece’s Next Top Model, στο οποίο αναδείχθηκε και η μεγάλη νικήτρια. Τον Ίαν Στρατή τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο X Factor, ενώ την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε νικητής στο show του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar.

Τον τελευταίο καιρό μια κοινή τους έξοδος στάθηκε αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες πως είναι ζευγάρι. Συγκεκριμένα, το μοντέλο και ο τραγουδιστής διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Μάλιστα, σε κάποια στιγμιότυπα φαίνεται ο τραγουδιστής να φιλάει το μοντέλο τρυφερά.

kazarian-ian


Και οι δύο ωστόσο διέψευσαν με τον τρόπο τους πως συμβαίνει κάτι παραπάνω ανάμεσα τους. Η Ειρήνη Καζαριάν ανέφερε συγκεκριμένα στην εφημερίδα Espresso για την προσωπική της ζωή λέγοντας: «Εγώ και ο Ίαν δεν είμαστε μαζί. Δεν έχουμε κάποια σχέση ερωτική. Μονάχα φιλική». Ενώ ο Ίαν Στρατής δήλωσε μόνος του στην προσωπική του ζωή.

Οι δυο τους είναι πλέον και συνεργάτες, αφού η Ειρήνη Καζαριάν πρωταγωνιστεί στο βινεοκλίπ του Ίαν Στρατή για το τραγούδι του «A drop of you» και φαίνεται να πέρασαν υπέροχα!


Ίαν Στρατής - A Drop Of You - Official Video Clip
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης