Διάθεση για αποκαλύψεις είχε ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης ο οποίος χθες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Μάλιστα, εισέβαλε στον… προσωπικό χώρο του παρουσιαστή και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις. Ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν φορούσε εσώρουχο, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει ότι δεν φοράει συχνά. «Έχω υπάρξει σε γύρισμα στην “Επιστροφή”, χωρίς εσώρουχο και ένιωθα ελεύθερος. Αληθεύει ότι το εσώρουχο είναι αρκετά ξένο για εμένα».
«Εδώ έχεις έρθει σήμερα όπως είχες πάει στη Ναταλία;», τον ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης απάντησε γελώντας: «Να σου πω κάτι; Θα τον σκοτώσω τον Ουγγαρέζο! Μόνο αυτό έχω να πω. Γιατί αυτός με έκανε ρεζίλι της κοινωνίας. Είμαι ένα ρεζίλι της κοινωνίας».
Στη συνέχεια περίμενε μια έκπληξη τον ηθοποιό, καθώς του δώρισαν ένα… εσώρουχο!
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.