Νόνη Δούνια: Ποτέ δεν μου άρεσα πάρα πολύ

Νόνη Δούνια: Ποτέ δεν μου άρεσα πάρα πολύ

Η Νόνη Δούνια μιλάει για την ενασχόληση της με τα κοινά και άλλα πολλά

Noni_Dounia1
Η Νόνη Δούνια κατεβαίνει στην πολιτική ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη. Το πρώην μοντέλο μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη για την ενασχόληση της με τα κοινά, αλλά και για την ίδια ως μητέρα και γυναίκα.

View this post on Instagram

#backstage #interview #with the best 🎤

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia) on


«Ο Κυριάκος ήταν πολύ υποστηρικτικός σχετικά με την υποψηφιότητά μου και νομίζω ότι σε αυτά τα θέματα παίρνουμε μαζί τις αποφάσεις. Του Κυριάκου του αρέσει που ασχολούμαι εγώ με τα παιδιά. Σίγουρα θέλει και προσπαθεί να με πείσει να πάρω βοήθεια είτε από τη μητέρα μου, είτε από τη μητέρα του που είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν. Επειδή όμως εγώ είμαι τόσο control freak και θέλω να τα ελέγχω όλα εγώ, είμαι στον χαρακτήρα μου αυτό θα το πω μόνο όταν το έχω πραγματικά ανάγκη να με βοηθήσουν.


Κλείσιμο
Το μόνο που μου λείπει από τη ζωή μου είναι ο πατέρας μου. Θα ήθελα τόσο πολύ να έχει γνωρίσει τα παιδιά μου, να έχει γίνει παππούς και να ήταν στο γάμο μου.
Έχει αλλάξει η παγκόσμια και η ελληνική αγορά στο χώρο της μόδας. Όταν δουλεύαμε εμείς σε αυτό το χώρο, ήταν στην πρώτη σειρά, ο κόσμος ενδιαφερόταν πολύ για το χώρο της μόδας. Θεωρώ ότι τώρα έχει αλλάξει αυτό. Έχει αλλάξει και η εποχή. Ένα ριάλιτι μόδας μπορεί για κάποια κορίτσια να ανοίξει τις πόρτες.

Πάντα με ενδιαφέρει η τηλεόραση και η εκπομπή που έκανα που αφορά τους γονείς και τα παιδιά μας. Μου άρεσε πολύ και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα την ξαναέκανα.
Η σχέση με την εικόνα μου είναι πολύ περίεργη. Ποτέ δεν μου άρεσα πάρα πολύ. Ποτέ δεν κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη να πω “φτου σου κοπελάρα μου”. Πάντα έβρισκα κάτι. Κοιτώντας πίσω στα χρόνια λέω “μα πόσο ηλίθια ήμουν, μια χαρά ήμουν, κούκλα ήμουν, πώς δεν το έβλεπα αυτό”. Το συζητάω με τα άλλα κορίτσια πως μέσα σε αυτό το χώρο είχαμε πάντα ανασφάλειες με την εικόνα μας. Τώρα γελάμε που κοιτάμε τις φωτογραφίες μας».

Η Νόνη Δούνια κατεβαίνει στην πολιτική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης