Η νέα τάση των celebrities: Γυμνές στο χιόνι

Η νέα τάση των celebrities: Γυμνές στο χιόνι

Παρά την πρωτοχρονιάτικη «παρέλαση» στα χιόνια του Κολοράντο κανείς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα εκατομμύρια likes των εκρηκτικών Καρντάσιαν που πόζαραν γυμνές ή ημίγυμνες στο παγωμένο τοπίο

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
kendal_main01
Οι Αμερικανοί έχουν τη δική τους Ελβετία, το περίφημο Ασπεν του Κολοράντο, στο οποίο φαίνεται να επιστρέφουν φέτος οι ντόπιοι celebrities ύστερα από περασμένες αναζητήσεις σε πιο θερμά μέρη: από την Κιμ Καρντάσιαν ως την Πάρις Χίλτον, η οποία είχε την τύχη να δεχτεί επίσημη πρόταση γάμου ανάμεσα στα έλατα και το κατάλευκο τοπίο, και από τραγουδιστές όπως η Ρίτα Ορα ή ο Ελτον Τζον ως Χολιγουντιανούς σταρ όπως ο Κέβιν Κόστνερ.

Οσοι έχουν βρεθεί στο μαγικό μέρος του Κολοράντο που συνδυάζει τις πεδιάδες με τα επιβλητικά βουνά, τον καθαρό ουρανό και τα πανέμορφα σπιτάκια που μοιάζουν να βγαίνουν από παραμύθι λένε ότι είναι από τα ωραιότερα μέρη στην Αμερική. Κάποτε μάλιστα η πεδιάδα του Roaring Fork ήταν από τις πιο εύφορες των ΗΠΑ ενώ φιλοξενούσε και μεταλλεία, τα οποία ωστόσο χρεοκόπησαν με το μεγάλο κραχ, ωσότου, λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Αμερικανοί επιχειρηματίες να ανακαλύψουν το όμορφο σαν πούδρα χιόνι που έκανε την περιοχή δημοφιλή τον χειμώνα. Το χιονοδρομικό κέντρο που έκανε δημοφιλές το Ασπεν ως το κατεξοχήν χειμωνιάτικο καταφύγιο των διασήμων,απλώνεται σε τέσσερα βουνά, που είναι όλα επιβλητικά και γνωστά για την ομορφιά αλλά και τις πίστες τους. Αν σε όλα αυτά βάλεις και το γκλάμουρ που φέτος, λόγω συνθηκών, ήταν ακόμα περισσότερο, δεν είναι να απορείς που όλοι θέλουν να απαθανατιστούν σε κάποια γωνιά του Ασπεν και να μπορέσουν να νιώσουν τι σημαίνει αίγλη πότε στα Highlands, στο Snowmass ή στο Aspen Mountain εξασφαλίζοντας, αν είναι τυχεροί, μια σέλφι με σελέμπριτι.

Αυτό πάντως που έκλεψε την παράσταση φέτος δεν ήταν oι εκκεντρικές εμφανίσεις -βλέπε Ελτον Τζον- στα χιόνια, μα οι απανωτές φωτογραφίες στο Instagram με τις διάσημες όχι μόνο να παίζουν στα χιόνια αλλά και να τολμούν να απαθανατιστούν φορώντας μαγιό τα οποία αναδείκνυαν κάθε πικάντικη λεπτομέρεια. Την αρχή έκανε το μοντέλο Κένταλ Τζένερ, μέλος της γνωστής οικογένειας των Καρντάσιαν και σήμερα το πιο ακριβοπληρωμένο στον κόσμο, αφού κατάφερε να εκπορθήσει από την κορυφή της Ζιζέλ, βλέποντας στον λογαριασμό της να συγκεντρώνονται 22,5 εκατ. δολάρια χάρη σε συμβόλαια με κορυφαίες εταιρείες που ζητούν το ακριβοπληρωμένο κορμί της για τις φωτογραφήσεις ή τις επιδείξεις τους - από την Estee Lauder έως την Adidas και από τη Chanel, της οποίας είναι το κατεξοχήν πρόσωπο, έως τον Calvin Klein και τον Marc Jacobs. Πρόσφατα την είδαμε να φοράει τα φτερά του αγγελουδιού της Victoria’s Secret και να ποζάρει με τα ρούχα και τα εσώρουχα για την ίδια σειρά της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράvτζου - και παράλληλα να χρίζεται βασίλισσα των απανταχού μοντέλων.

Μάλιστα η μάρκα ρούχων που διατηρεί μαζί με την αδελφή της Κάιλι Τζένερ, Kendall & Kylie, θεωρείται μία από τις πιο πετυχημένες αυτή τη στιγμή στην Αμερική - και όχι μόνο. Κάθε της ακριβοθώρητο -η αλήθεια είναι- πέρασμα από πλάνο του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» όπου πρωταγωνιστούν οι αδελφές της εκτοξεύει τη θεαματικότητα στα ύψη, καθώς η μικρή Κένταλ είναι η πιο ωραία της διάσημης οικογένειας. Οι φωτογραφίες της τελευταίας στο Instagram, με τους 98,7 εκατομμύρια ακόλουθους, οι οποίοι πολλαπλασιάζονται καθημερινά, εκτοξεύουν τις πωλήσεις οποιουδήποτε προϊόντος αποφασίσει να προωθήσει με μια μονάχα πόζα της. Βέβαια δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της ώστε να διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον των θαυμαστών της - και αυτό έκανε με την πρόσφατη πόζα της στα χιόνια του Κολοράντο. Φρόντισε μάλιστα να κάνει και ένα σχόλιο για την πολύ χαμηλή θερμοκρασία, που εκείνη τη στιγμή ήταν περίπου στους 5 βαθμούς υπό το μηδέν, αλλά δεν την απέτρεψε από το να βγει σχεδόν γυμνή μέσα στη νύχτα εξασφαλίζοντας και άλλους ακολούθους αλλά και παθιασμένα σχόλια για τα υπερφυσικά της προσόντα.

aspen1
Την αρχή των καρέ με μαγιό στις παγωμένες λίμνες και πισίνες του Ασπεν έκανε πριν από λίγα χρόνια η Μαράια Κάρεϊ

Ice πάρτυ με μαγιό

Κλείσιμο
Η μικρή αδελφή Καρντάσιαν όμως δεν ήταν η πρώτη που τόλμησε να τα πετάξει όλα και να βγει στα χιόνια: την ιδέα την πήρε από μια άλλη διάσημη... των Χριστουγέννων, την Μαράια Κάρεϊ. Η γνωστή ερμηνεύτρια του «All I want for Christmas is you» πριν από δύο χρόνια πέταξε τη γούνα της και έμεινε με το μικροσκοπικό μπικίνι της στα χιόνια αφήνοντας άναυδους τους απανταχού θαυμαστές της.

Λίγο αργότερα φρόντισε να πετάξει από το Ασπεν στο Μπρουνέι τραγουδώντας live για έναν σουλτάνο με αμοιβή 1.200.000 ευρώ για μία μόλις εμφάνιση! Εννοείται ότι αυτές οι εμφανίσεις άνοιξαν την όρεξη στους οπαδούς της ελαφρότητας και στις υπόλοιπες διάσημες με τις άγριες ορέξεις, που φρόντισαν να τη μιμηθούν, με αποκορύφωμα τον φετινό κατακλυσμό στο Άσπεν από τις διασημότητες κάθε λογής και από κάθε τομέα. Και παρότι εκεί τριγυρνούσαν και πάλι ο Κέβιν Κόστνερ, η Μισέλ Πφάιφερ και ο Μάικλ Ντάγκλας, αυτή που έκλεψε τα φώτα της προσοχής ήταν και πάλι η οικογένεια Καρντάσιαν. Η Κιμ φρόντισε μάλιστα να ανακοινώσει από το Ασπεν ότι θα αποκτήσει και τέταρτο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας γνωρίζοντας ότι το μωρό που θα γεννηθεί θα είναι αγόρι. Η Κιμ και ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος τη συνόδευσε στο διάσημο θέρετρο, έχουν τρία παιδιά: την 5χρονη Νορθ, τον 3χρονο Σεντ και τη Σικάγο, που θα γίνει ενός έτους στις 15 Ιανουαρίου. Με την ανακοίνωση του ερχομού του νέου μέλους φροντίζουν να κρατάνε ακόμα περισσότερο ζωντανή την προσοχή των εκατομμυρίων τηλεθεατών. Και φυσικά οι αδελφές δεν αφήνουν καμία λεπτομέρεια που να μην ανακοινωθεί, είτε πρόκειται για την επικείμενη κυοφορία, είτε για τη δίαιτα που άρχισαν, ολοκληρώνοντας τις γαστρονομικές απολαύσεις στο πολυτελές θέρετρο.


kardasian1
Πανευτυχής και πάντα σέξι μητέρα και θεία,η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, ανέβασε και αυτή στο Instagram την απαραίτητη snow-glam photo

Και πρόταση γάμου στο Ασπεν!

Ωστόσο στο Ασπεν η Κιμ ξαναβρέθηκε με μια παλιά της γνώριμη και φίλη, που δεν είναι άλλη από την Πάρις Χίλτον. Η τελευταία ήταν, ως γνωστόν, εκείνη που βοήθησε τη διάσημη σελέμπριτι να γίνει γνωστή και δεν αρνήθηκε να ποζάρει μαζί της σε φωτογραφία, ξέροντας ότι με αυτό τον τρόπο διπλασιάζει την επισκεψιμότητα στο Instagram. Κατάφερε, δε, να αναμετρηθεί ισάξια με τις αδελφές Καρντάσιαν φροντίζοντας να δημοσιεύσει την πρόταση γάμου που της έκανε γονατιστός ο αγαπημένος της Κρις Ζίλκα, προσφέροντάς της μάλιστα ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Μπροστά στην επικείμενη εγκυμοσύνη της αντιπάλου της, ένας μελλοντικός γάμος ίσως κάνει κι αυτός καλή δουλειά στα social media. Εκτός όμως από τους αστέρες που προτιμούν τις πανέμορφες πλαγιές του Ασπεν, όπως ο Τζακ Νίκολσον, ο Κερτ Ράσελ και η Κέιτ Χάντσον, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι γαλαζοαίματοι - και μάλιστα οι δικοί μας: η κόρη της Μαρί-Σαντάλ και εγγονή του Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία, βρέθηκε στο Ασπεν για διακοπές μαζί με φίλες της όπως η Ταλίτα Φον Φίρστενμπεργκ. Αφού μάλιστα πρώτα συμπλήρωσαν μία βδομάδα κάνοντας σκι και πίνοντας δροσερά Cosmopolitan στο ζεστό «39 Degrees Lounge» του «Sky Hotel», όπου μαζεύονται οι διάσημοι, έβαλαν πλώρη για ζεστούς προορισμούς φεύγοντας για τις Μπαχάμες. Αυτές τουλάχιστον έβαλαν τα μαγιό τους στο σωστό μέρος και όχι μέσα στο χιόνι. Και προφανώς ξέρουν, θυσιάζοντας ακόμα και την επισκεψιμότητα στα κοινωνικά δίκτυα, να κρατάνε τα προσχήματα της καταγωγής τους.


kardasian5
kardasian4
kardasian3
Κλόε και Κιμ Καρντάσιαν, ντυμένες σε ασορτί λευκό... του πάγου, ποζάρουν ημίγυμνες με μία από τις διαδόχους!
kardasian2
Με καυτή στράπλες τουαλέτα αντιστέκεται στον παγετό η κολλητή της Κιμ και κόρη του Λάιονελ Ρίτσι, Σοφία Ρίτσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης