Με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Ιnstagram η Ρούλα Κορομηλά που πέρασε πολλά χρόνια στο Μεγάλο Κανάλι το αποχαιρέτησε τονίζοντας κυρίως πώς κανένα μαύρο δεν είναι ικανό να σβήσει τις χρυσές στιγμές του Mega.
Γράφει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της: «Θα παραμείνει στην καρδιά μου και όχι μόνο. Συνδεδεμένο με υπέροχες δημιουργικές στιγμές και συνεργασίες, με όνειρα και όμορφα χρόνια που δεν ξαναγυρίζουν... Όσοι βιώσαμε τη μαγεία του ξέρουμε πως δύσκολα αντιγράφεται. Κανένα μαύρο δεν είναι ικανό να σβήσει τις χρυσές στιγμές που περάσαμε. Ήταν ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Ήταν τόσα πολλά πράγματα μαζί που συνέβαλαν στην επιτυχία του. Αντιλήψεις, αρχές, στρατηγική, φιλοσοφία, επιλογές, πρωτοπορία, δημιουργικότητα, δύναμη ψυχής, σεβασμός και άλλα πολλά».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας