Ντέμι Λοβάτο: Έτοιμη για μία νέα αρχή

Ντέμι Λοβάτο: Έτοιμη για μία νέα αρχή

Η Ντέμι Λοβάτο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης

Demi_Lovato
Έτοιμη και αποφασισμένη για να κάνει μια νέα αρχή είναι η Ντέμι Λοβάτο. Η διάσημη τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας και αμέσως κατευθύνθηκε προς ένα κέντρο απεξάρτησης, στο οποίο θα παραμείνει για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Ντέμι νοσηλευόταν από τις 24 Ιουλίου στο Ιατρικό Κέντρο «Cedars-Sinai» του Λος Άντζελες καθώς είχε βρεθεί αναίσθητη στο σπίτι της έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Τις προηγούμενες ημέρες η 25χρονη αντιμετώπισε παρενέργειες, όπως έντονη ναυτία και υψηλό πυρετό, λόγω των οποίων χρειάστηκε να παραμείνει κλινήρης.

«Η οικογένειά της και η ομάδα της έχουν αποφασίσει ότι η καλύτερη κατάσταση για να επικεντρωθεί η Ντέμι στην απεξάρτηση της, είναι να εισαχθεί σε κέντρο με εσωτερική παραγωγή», λέει άτομο από το στενό της περιβάλλον και συνεχίζει: «Αυτή η προσέγγιση βασίστηκε σε αυτό που είχε αποτέλεσμα για την Ντέμι στο παρελθόν, όταν διέμεινε σε κέντρο απεξάρτησης για παραπάνω από ένα χρόνο. Δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει ότι “κάθε ημέρα είναι μία μάχη” για να μείνει απεξαρτημένη και λέγεται ότι “θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει εκεί πού ήταν”».

Σύμφωνα με μία άλλη πηγή, η οικογένειά της ανησυχεί πολύ ότι θα ξανακυλήσει μετά τη νοσηλεία της αλλά όπως λέει η ίδια είναι «επιτέλους έτοιμη για μία νέα αρχή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης