Η Ξένια απoχώρησε, το Survivor έγινε πεδίο μάχης

Η Ξένια απoχώρησε, το Survivor έγινε πεδίο μάχης

Όπως αναμενόταν η τραγουδίστρια των REC είδε την έξοδο από το ριάλιτι επιβίωσης - Οι Διάσημοι έχασαν ένα ακόμη έπαθλο - Στο νοσοκομείο ο Δρυμωνάκος

Η Ξένια απoχώρησε, το Survivor έγινε πεδίο μάχης
Ηταν μία ακόμη αναμενόμενη αποχώρηση. Υποψιασμένοι οι τηλεθεατές, δεν επιτρέπουν κλίκες και αδικίες και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η Ξένια έφυγε από το Survivor και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Η τραγουδίστρια πλήρωσε τις ατυχείς επιλογές της στα Συμβούλια, την στοχοποίηση συμπαικτών της και τα αστεία επιχειρήματά της όταν κλήθηκε να τεκμηριώσει τις αποφάσεις της. Το μένος των χρηστών του twitter απέναντί της ήταν πρωτοφανές και μάλλον η ίδια ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ποια είναι η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω.

Ούτε και η Δαλάκα αλλά και πολλοί ακόμη παίκτες του ριάλιτι που έχει βυθιστεί στη διχόνοια, στους καβγάδες, στα λόγια πίσω και μπροστά από τις πλάτες. Στην μικροπρέπεια και στον σουρεαλισμό. Και τι δεν είδαμε χθες, κυρίως όμως και τι δεν ακούσαμε. Εκτός από τις κατινιές που συνιστούν το βασικό μενού διαλόγου, μέχρι και «κακοποιημένοι» στίχοι του Καβάφη ακούστηκαν στο συμβούλιο προκειμένου να δοθεί έμφαση σε καταστάσεις και επιχειρήματα. Μνήσθητί μου, Κύριε, τούτοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν εντελώς φέτος.

Κλείσιμο
Δεν μας φτάνει που είμαστε αντιμέτωποι με το χειρότερο casting που έχει γίνει σε ριάλιτι, είμαστε και υποχρεωμένοι να ακούμε μερικούς να εκσφενδονίζουν την μία κοτσάνα μετά την άλλη θεωρώντας πως είναι οι νέοι Σωκράτηδες.

Εντωμεταξύ αποδεκατίζονται. Η Σαμαρίνου έφυγε και Γκότσης και Δρυμωνάκος νοσηλεύονται με σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό ο Δρυμωνάκος να φύγει από το παιχνίδι.

Μέχρι την άλλη εβδομάδα οπότε και αναμένεται να μπουν πολλοί νέοι παίκτες ας πάρουμε τις ανάσες μας γιατί από την μια οι πατάτες κι από την άλλη η μικροπρέπεια και το Κατινιστάν στο οποίο έχει μετατραπεί η Δομινικανή Δημοκρατία έκαναν κρόσσια τα νεύρα του τηλεθεατή. Της υπογράφουσας, άστα… Τραγουδάμε όλοι Σάκη «Άντεξα, κομμάτια κι όνειρα μάζεψα, άντεξα, την τηλεόρασή μου την έκανα φίλη καλή άντεξα, να αρνηθώ ότι λάτρεψα φύγε πια απ’ τη ζωή μου δεν έχω για σένα ζωή».

Πάμε βουρ στο «ψητό» για όσα συνέβησαν χθες το βράδυ. Η αποχώρηση της Μαρίας Σαμαρίνου συζητιέται στην καλύβα των Διασήμων οι οποίοι αποκαλύπτουν πως είχαν καταλάβει ότι η Μαρία δεν άντεχε άλλο να μείνει στο παιχνίδι. 

Στην καλύβα των Μαχητών συνεχίζεται το «θάψιμο» της Μελίνας από τους καλοκάγαθους συμπαίκτες της. Μας κουράσατε όμως, φρενάρετε λίγο. Εκείνη θα μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Ηλία ο οποίος λόγω κάποιας μόλυνσης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η Ντάρια το βιολί της. Ακόμη και που λείπει ο άνθρωπος για λόγους υγείας εκείνη θεωρεί σκόπιμο μια τέτοια ώρα να δηλώνει ότι δεν της λείπει. 



Στους Διάσημους, ο Τσίλης εξομολογείται την έκπληξη του από την πρόταση της Δαλάκα. Δεν πείθεται ότι τα κριτήριά της ήταν αγωνιστικά. Ούτε κι εμείς, αγαπητέ, και μάλιστα αυτό το αγωνιστικά αντικαταστήστε το με άλλη λέξη. Για παράδειγμα «εκδικητικά». Μάλιστα αρνείται να δεχτεί την συγγνώμη της θεωρώντας πως δεν είναι αληθινή και της καταλογίζει σκοπιμότητα. 

Ολοι οι άνδρες σχολιάζουν την επιλογή Δαλάκα και όχι με τον καλύτερο τρόπο. Με τους άνδρες κάθεται και η Kωνσταντίνα την οποία έχουν απομονώσει το δίδυμο Δαλάκα – Ξένια Rec οσονούπω Eject.





Ακολουθεί σκηνή έπος που μας ανεβάζει την διάθεση. Οσο η Ντάρια και ο Τσεπάνης καταβροχθίζουν σάντουιτς εντωμεταξύ ο μάγος dj παίζει το «Magic in the air».  Ο Μουρούτσος καταλήγει στο συμπέρασμα πως το δίδυμο Ξένια – Κατερίνα τους θεωρούν κλίκα και βρίσκουν δικαιολογία για να ψηφίζουν άντρες στο Συμβούλιο. Η Ξένια πιστεύει ότι λύθηκαν τα προβλήματα και κακώς οι άντρες παραπονιούνται. Κούνια που την κούναγε… Η Κατερίνα επιμένει ότι τα αγόρια ποτέ δεν ψήφισαν αγόρι σε αντίθεση με τα κορίτσια ψηφίζονται μεταξύ τους και υπερασπίζεται την επιλογή της. 

Τα ίδια περίπου θα ειπωθούν και στην συγκέντρωση των ομάδων λίγο πριν τον αγώνα επάθλου όταν θα ερωτηθούν από τον Γιώργο Λιανό. Αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ Δαλάκα και Τσίλη, όπως και αυτό που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Μελίνας και λοιπών δυνάμεων των Μαχητών.

Στο αγώνισμα που ακολουθεί αξίζει να θυμηθούμε μία παίκτρια – είδωλο. Την Λαουρίτα η οποία μπροστά στην τσουλήθρα είχε «λυγίσει» και είχε βάλει τα κλάματα… Λα – ου- ρί- τα! 


Χαλβάς το έπαθλο, βουτιές το αγώνισμα
Χάρης και Γιάννης Τσίλης ξεκινούν από την τσουλήθρα νερού και καταλήγουν στις μπασκέτες. Σκοράρει πρώτος ο Τσίλης ακολουθεί ο Χαρης και τελικά ο Τσίλης σκοράρει και κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους.

Βιργινία και Δαλάκα. Η Κατερίνα σε φοβερή φόρμα σκοράρει γρήγορα τις δύο μπάλες αφού έχει περάσει τον στίβο μάχης με εξαιρετική τεχνική και ταχύτητα. Το σκορ γίνεται 2 – 0

Ωρα για Νάσο και Θοδωρή, τους δύο ψηλούς. Παρά το γεγονός ότι ο Παπασίλβερ προηγείται
στον στίβο ο Θοδωρής σκοράρει πρώτος κάνοντας το 2 -1.

Ξένια και Μελίνα αντιμέτωπες. Σχεδόν ισόπαλες στον στίβο μάχης αλλά η Ξένια θα σκοράρει πιο γρήγορα αν και όπως αποκαλύπτει χτύπησε στο πρόσωπο στην πισίνα. Οι Διάσημοι προηγούνται με 3 -1.

Μουρούτσος και Τσεπάνης τώρα με πολύ καλή επίδοση στον στίβο αλλά πολύ καλό σκόρερ τον Μιχάλη ο οποίος κερδίζει εύκολα και κάνει το 4 – 1 για τους Διάσημους.

Ροδάνθη εναντίον Κωνσταντίνας. Για να δούμε… Η βουτιά θα σοκάρει λίγο την Ντίνα μας αλλά θα συνεχίσει αφού θα ξαναβρεί τον προσανατολισμό της τον οποίο έχασε από την βουτιά. Η Ροδάνθη φτάνει πρώτη στον στόχο και σκοράρει πρώτη η Κωνσταντίνα και μετά η Ροδάνθη. Ο Ντίναρος όμως θα σκοράρει, δεν καταλαβαίνει τίποτα η θεά και θα κάνει το 5 – 1 για την ομάδα της. Ντίνα θεά, πάρε μας τα μυαλά. «Ηταν σα να έφαγα δυο μπάτσους» εξομολογείται η δύστυχη για την βουτιά. Ωιμέ, τι την βρήκε την παρουσιάστρια μέσα στην Σαρακοστή…

Αγόρου και Κρητικός, δύο πολύ γρήγοροι παίκτες οι οποίοι θα τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης Ο Αγόρου σκοράρει πρώτος ακολουθεί ο Κρητικός αλλά ο Νικόλας θα βάλει το δεύτερο καλάθι και θα μειώσει σε 5 – 2. Ακολουθεί κήρυγμα τραγελαφικό. Αυτό το παλικάρι νομίζει ότι είναι στο Μεγάλο Πεύκο ας του πει κάποιος ότι άλλο Αγιος Δομίνικος και άλλο στρατόπεδο λοκατζήδων. Μας έχει τρελάνει με αυτά που λέει και τα «Εμείς είμαστε».

Νάσος και Τσεπάνης είναι οι επόμενοι αντίπαλοι. Θα φτάσουν μαζί στον στόχο. Σκοράρει πρώτος ο Νάσος. Θα βάλει καλάθι ο Κωνσταντίνος και στη συνέχεια θα σκοράρει ο Τσεπάνης κάνοντας το 5 -3. 



Η Βιργινία αντιμέτωπη με την Ξένια. Ισόπαλες στον στίβο αλλά η Ξένια θα σκοράρει πιο γρήγορα και θα πάρει τον πόντο. 6 – 3 προηγούνται οι Διάσημοι.

Στέλιος και Χάρης οι επόμενοι. Ο στίβος πλέον έχει μικρή σημασία καθώς ο στόχος είναι το καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης. Ετσι ο Χάρης σκοράροντας γρήγορα θα πάρει τον πόντο και θα μειώσει σε 6 – 4 για τους Μαχητές.



Η Κωνσταντίνα αντιμετωπίζει την Μελίνα η οποία δεν πιάνεται. Φτάνει πρώτη η Κύπρια στον στόχο και σκοράρει πρώτη και με διαφορά. Το σκορ γίνεται 6 – 5. Κέρδισε στο «κατρακύλι και στις μαπούες» θα πει.

Θοδωρής εναντίον Μουρούτσου. Το μοντέλο πιο εύστοχο παρά τον τραυματισμό του στην αρχή αλλά ο Μιχάλης αντεπιτίθεται και κάνει το 7 – 5 για τους Διάσημους.

Δαλάκα και Ροδάνθη είναι οι επόμενες. Η Δαλάκα φτάνει πρώτη και σκοράρει αλλά η Ροδάνθη θα βάλει δύο συνεχόμενες βολές και θα μειώσει σε 7 – 6 για τους Μαχητές. Η Δαλάκα χτύπησε τη μέση της…

Τσίλης εναντίον Αγόρου. Ο Νικόλας φτάνει πρώτος και σκοράρει κιόλας ισοφαρίζοντας σε 7 -7. Κάτι συνέβη προφανώς και ο Νικόλας ευχαριστεί τον Θεό «Εσένα, εσένα πάνω απ’ όλα» θα φωνάζει. Ασχολίαστο…

Χάρης και Μιχάλης Ο Μουρούτσος θα πετύχει τον στόχο και 8 – 7 για τους Διάσημους 
Ακολουθούν Δαλάκα και Μελίνα Η Μελίνα θα πετύχει τις βολές και θα ισοφαρίσει σε 8 – 8 για τους Μαχητές.

Τσίλης και Νικόλας για τον ένατο πόντο. Θα τον πάρει ο Τσίλης και θα δώσει το προβάδισμα στους Διασήμους. 9 – 8 το σκορ.

Ωρα για Ροδάνθη και Ξένια και η Ροδάνθη ισοφαρίζει σε 9 – 9! Ντέρμπι.



Δαλάκα -  Μουρούτσος και Μελίνα - Νικόλας τα ζευγάρια για τον τελικό πόντο της νίκης… Οι Μαχητές κερδίζουν για μία ακόμη φορά καθώς ο Αγόρου ευστοχεί. 10 – 9 και βουρ στον χαλβά. Εντωμεταξή η Ντάρια που σερνόταν από στομαχόπονο πριν από δύο ώρες συνήλθε απότομα και κατέβαζε τον χαλβά αμάσητο. Για δες… Χαλβάς, γάλα και ψωμί εξαφανίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από τους Μαχητές. Λίγο ακόμη και ο Τσεπάνης θα δάγκωνε σβέρκο Αγόρου από την πείνα…

Στο Συμβούλιο που ακολουθεί έχουμε μία επανάληψη όλων όσων έχουν προηγηθεί αυτές τις ημέρες. Ένα ξεκατίνιασμα άνευ προηγουμένου από κάποιους, κρατούν άμυνα μερικοί αλλά πολύ αργά καθώς ήδη η σπηλιά του συμβουλίου έχει μετατραπεί σε πλυσταριό όπου σε λίγο θα μαλλιοτραβιούνται.



Ο Αγόρου κατηγορεί σφοδρά την Μελίνα για υποκρισία και κακή συμπεριφορά. Θα πετάξει και μία ατάκα και θα μας στείλει αδιάβαστους. «Και ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα αλλά ήταν υποκριτής». Ζντουπ! Από κοντά και ο Θοδωρής σε ρόλο σιγανοπαπαδιάς και στο καπάκι η Ντάρια που έχει γίνει τόσο αντιπαθής και αγέλαστη…



Τα ίδια και στους Διάσημους όπου άνδρες γυναίκες έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα με την Κωνσταντίνα στη μέση να έχει κρατήσει όχι μόνο ψυχραιμία αλλά το επίπεδο τόσο ψηλά που βγάλαμε χαλάζιο στο αριστερό μάτι, κοπέλα μου. Τι ψυχραιμία είναι τούτη. Μεταξύ άλλων όπως είπαμε ακούσαμε μέχρι και στίχους Καβάφη τον οποίο κάποιον θεωρούν ότι είναι υποψήφιος να μπει και να διαγωνιστεί παρέα τους.

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για την Ξένια δεν ξάφνιασε εμάς που το ξέραμε φυσικά αλλά ξάφνιασε την Δαλάκα η οποία έκλαψε και την Κωνσταντίνα η οποία μετά από τρεις σωτηρίες αρχίζει να σκέφτεται ότι θα παρουσιάσει του χρόνου όχι το «My style rocks» αλλά το «Voice». Τρέμε , Καπουτζίδη.

Η Ξένια αποχαιρέτησε πολύ τρυφερά και ευγενικά πήρε την δάδα της κι έρχεται για ανάκριση στην Ντορέττα. Ας είναι κάποιος κοντά της όταν θα ανοίξει το κινητό της η κοπέλα μέχρι να καταλαγιάσει η καταιγίδα…



Εμείς με ρεπό ως την Κυριακή τραγουδάμε «Δυο μέρες μόνο» γι' αυτό το διήμερο όπου τα βράδια μας απελευθερώνονται από τις περιπέτειες των Survivors. Κανονικά θα έπρεπε φυσικά να τραγουδάμε Ριτάρα και «Σώσε με, δως μου να πιω το δηλητήριο, είναι η ζωή μου ένα μαρτύριο» αλλά που θα πάει, θ’ αντέξουμε, τηλεθεατάρες!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης