Survivor 2: Στη σέντρα πάλι η Σπυροπούλου μαζί με Ξένια και Τσίλη

Survivor 2: Στη σέντρα πάλι η Σπυροπούλου μαζί με Ξένια και Τσίλη

Εχασαν τον αγώνα ασυλίας - Η Μαρία Σαμαρίνου αποχώρησε οικειοθελώς - Στο νοσοκομείο τραυματισμένος ο Ηλίας των Μαχητών

Survivor 2: Στη σέντρα πάλι η Σπυροπούλου μαζί με Ξένια και Τσίλη
Σε κάθε παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας υπάρχει και κάποιος  λόγος για να μετατρέπονται τα κύματα σε μπουγαδόνερα. Υπάρχουν άνθρωποι, συμπεριφορές, κουβέντες που έρχονται να επιβεβαιώσουν πολύ απλά ότι το ριάλιτι είναι καθρέπτης του αληθινού εαυτού όσων συμμετέχουν ή πιθανόν και μίας κακής πλευράς που φέρνουν στην επιφάνεια οι σκληρές συνθήκες του ριάλιτι.

Οσων μάλλον έχουν την ψευδαίσθηση ότι το θράσος και η ανάγωγη συμπεριφορά είναι «μαγκιά» και ότι η ημιμάθεια και η μικροψυχία περνούν απαρατήρητες μπροστά στα μούσκουλα και τα μεγάλα λόγια. Λάθος. Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει. Και ξεχωρίζει τα καλά παιδιά, το ήθος, την μεγαλοψυχία και το ευ αγωνίζεσθαι και συμπεριφέρεσθαι.

Γι αυτό και δεν ταυτίζεται με τους περισσότερους παίκτες στην φετινή εκδοχή του Survivor. Ο τηλεθεατής πλέον δύσκολα θαυμάζει και πιο εύκολα αναιρεί τον καλό λόγο. Η δυσάρεστη έκπληξη παραμονεύει σε κάθε πλάνο και πλέον καταντά κουραστικό να βλέπεις νέους ανθρώπους να αναλώνονται σε μάταιες προσπάθειες να αποδείξουν πως όλο αυτό που συμβαίνει στον Αγιο Δομίνικο είναι σημαντικότερο από την αληθινή ζωή. Μεγάλη ψευδαίσθηση. Η ζωή δεν μετριέται σε τηλεθέαση. 

Κλείσιμο
Πάμε τώρα στα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο το οποίο ξεκίνησε με γκρίνια και αρνητική ενέργεια. Το κλίμα στην  ομάδα των Μαχητών δεν είναι καλό, θα πει ο Χάρης. Το καταλάβαμε, Χάρη μου. Μην το κουράζετε άλλο. Ο Ηλίας δε νιώθει όμορφα, εμείς να δεις, παλικάρι μου. 

Η Μελίνα μοιράζεται το φαγητό της σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα και να εξιλεωθεί στους «δικαστές» της ομάδας αλλά ο Θοδωρής και πάλι βρίσκει πρόβλημα, και πάλι την σταυρώνει στην κάμερα λέγοντας ότι τώρα που τους καλοπιάνει είναι αργά και ότι όλο αυτό είναι κόλπο για να κερδίσει την συμπάθεια της ομάδας πριν τον αγώνα για την ασυλία. Η κοπέλα μίλησε στην κάμερα και είπε ότι το έκανε για να σταματήσει η μίρλα αλλά… Κρίμα που έχει κλειστό κινητό να της στέλναμε ένα sms να μην σπαταλάει την πατάτα της. 

Ο Αγόρου σε κίνηση τρομερής αγένειας επέστρεψε την πατάτα που του πρόσφερε. Πόσο μίζερη κίνηση, πόσο λάθος, πόση κακία κρύβει μία τέτοια χειρονομία… Και όταν το έκανε νόμιζε ότι ήταν τουλάχιστον ο Τιμωρός. Κλάμα…

Είμαστε για γέλια, θα πει η Μελίνα. Είσαστε και για κλάματα μη σου πω, Μελίνα μου.



Στους Διάσημους το βιολί το παίζουν οι γυναίκες οι οποίες δε σταματούν να την «πέφτουν» στην Κωνσταντίνα. Η Δαλάκα με σκληρό ύφος σχολιάζει αρνητικά την Κωνσταντίνα. Η Ξένια κατηγορεί την Κωνσταντίνα και λέει ότι εκείνη δεν θα έκανε ποτέ αυτό που κάνει η Σπυροπούλου, να τα έχει δηλαδή καλά με όλους. Προφανώς δεν καταλαβαίνει τι έχει κάνει μέχρι τώρα, ούτε πόσους ανθρώπους έβγαλε από το παιχνίδι με τις άστοχες προτάσεις της, ούτε την αναστάτωση που έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά της στο τελευταίο συμβούλιο. Πόσο κρίμα… Όχι ότι ο Ντίναρος είναι αθώος, αλλά δεν καρφώνεται τουλάχιστον…




Όλα για την ασυλία
Στέλιος Κρητικός εναντίον Κωνσταντίνου Τσεπάνη σε ένα αγώνισμα πολύ διαφορετικό που έχει να κάνει κυρίως με τη δύναμη. Ο Κρητικός κάνει μία αιφνιδιαστική κίνηση και κάνει το 1- 0. Μέσα δευτερόλεπτα ο Στελάρας έκανε το 2 – 0 καθώς δεν «μασάει».

Μαρία Σαμαρίνου και Ντάρια ανεβαίνουν στην δοκό. Η Ντάρια θα πέσει πρώτη και γίνεται το 1- 0. Και η Ντάρια ξαναπέφτει. 2 – 0. Το σκορ είναι 2 – 0 για τους Διάσημους.

Γιάννης Τσίλης εναντίον Νικόλα Αγόρου. Μετά από πολλά χτυπήματα ο Τσίλης θα πέσει στο νερό. Και θα ξαναχάσει την ισορροπία του χάνοντας με 2 – 0. Οι Μαχητές μειώνουν σε 2 -1.

Δαλάκα και Βιργινία παίρνουν θέση. Πριν καλά καλά αρχίσουν, η Βιργινία πέφτει. Ακολουθεί η Δαλάκα στο νερό και ισοπαλία. Η Βιργινία θα πέσει και η Δαλάκα κάνει το 2 -1.
3 -1 το σκορ για τους Διάσημους.

Μουρούτσος και Χάρης στην δοκό. Ο Μιχάλης χάνει πρώτος την ισορροπία του. Και την ξαναχάνει. 2- 0. Μειώνουν οι Μαχητές σε 3 -2.

Η Κωνσταντίνα αντιμετωπίζει την Μελίνα. Η Μελίνα ρίχνει την Σπυροπούλου στο νερό. Μετά από σκληρή μονομαχία η Κνσταντίνα θα ξαναπέσει και θα χάσει. Ισοπαλία για τις δύο ομάδες.

Ηλίας και Νάσος αντιμέτωποι και ο παίκτης των Μαχητών θα πέσει γρήγορα στο νερό. Αντεπίθεση από τον Ηλία και ισοφαρίζει. Στη συνέχεια θα ξαναρίξει τον Νάσο.
4 – 3 μπροστά οι Μαχητές.

Μουρούτσος και Κωνσταντίνος για την επόμενη μονομαχία. Ο Μιχάλης δεν είναι δυνατός στο συγκεκριμένο αγώνισμα αλλά κάνει την πρώτη νίκη και στη συνέχεια χάνει. Εντονη μάχη και θα χάσει ο Μουρούτσος. 5 – 3 το σκορ για τους Μαχητές.

Σαμαρίνου με Βιργινία παίρνουν θέση.

Δεν μας φτάνουν εντωμεταξύ αυτά που ζούμε με το Survivor σε κάθε διάλειμμα έχουμε και τα ερωτευμενάκια, από το άλλο ριαλιτοπαίχνιδο των Ατζουνοπαραγωγών, με την Αθηνά- λέγε με 19 και τον Δώρο – Ρωμαίο να προσπαθούν να τα φτιάξουν μέχρι και στα τρέηλερ. Πχιότητα λέμεεεε, με τούρκικη σφραγίδα, τρομάρα μας. 

Σαμαρίνου και Βιργινία στην δοκό. Η Μαρία πέφτει στην πρώτη αψιμαχία και δείχνει να μην το παλεύει με σθένος. Θα ξαναπέσει και θα χάσει με 2 – 0. 6 – 3 μπροστά οι Μαχητές.

Κρητικός εναντίον Χάρη στο επόμενο. Δυνατοί παίκτες στην δοκό και οι δύο. Ο Κρητικός θα πέσει στο νερό πρώτος. Στη συνέχεια θα πέσει ο Χάρης. Τον αγώνα θα τον κερδίσει ο Γιακουμάτος. Η ψαλίδα ανοίγει για τους Μαχητές με το σκορ να γίνεται 7 -3.



Δαλάκα και Μελίνα τώρα. Πολύ σκληρή μάχη και πρώτη θα ητηθεί η Δαλάκα. Απίστευτος αγώνας! Η Μελίνα είναι πολύ δυνατή και θα πάρει τον αγώνα. 8 – 3 το σκορ, η ασυλία φλερτάρει με την ομάδα των Μαχητών.

Ηλίας εναντίον Τσίλη και ο Ηλίας θα πέσει στο νερό πρώτος. Ο Τσίλης πολύ καλός θα πάρει και τον δεύτερο πόντο. Οι Διάσημοι μειώνουν σε 8 -4.

Σπυροπούλου και Ντάρια τώρα. Η Ντίνα κάνει την πρώτη νίκη, δείχνει δυνατή. Πωωωωω! Δαλάκα βλέπεις; Η Ντίνα σάρωσε και πήρε τη νίκη… 8 – 5 το σκορ.

Νάσος και Νικόλας στη μάχη. Πέφτει ο Νάσος αλλά στη συνέχεια θα ισοφαρίσει. Η καλύτερη μονομαχία μέχρι στιγμής με πολύ δυνατούς παίκτες. Ο Αγόρου θα είναι ο τελικός νικητής όμως και θα ρίξει τον ψηλό Διάσημο στο νερό. Το σκορ φτάνει στο 9 – 5 για τους Μαχητές.



Η ώρα να σεταριστούν τα ματσαρίσματα.  Δαλάκα και Μελίνα στον αγώνα. Και η Δαλάκα πέφτει. Και ξαναπέφτει. Η Μελίνα θα δώσει τον τελικό πόντο και θα κάνει το 10 – 5. Οι Μαχητές κερδίζουν την ασυλία και αρχίζουν να σκέφτονται ήδη το Συμβούλιο.

Η ώρα της ατομικής ασυλίας για τους Διάσημους. Πολυτιμότερη  παίκτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, μνήσθητί μου Κύριε… Στο αγώνισμα που ακολουθεί νικητής θα είναι ο Μουρούτσος.



Η ώρα του Συμβουλίου και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει την απόφασή της Μαρίας Σαμαρίνου να αποχωρήσει. Ας το αφήσουμε ασχολίαστο και ας ευχηθούμε στο κορίτσι καλή επιστροφή.



Στη συνέχεια από την ψηφοφορία αναδείχθηκε υποψήφια η Κωνσταντίνα η οποία δήλωσε πως χαίρεται γιατί ψηφίζεται λόγω αγωνιστικότητας και όχι λόγω χαρακτήρα. Ο Μουρούτσος ψήφισε την Ξένια ενώ την έκπληξη έκανε η Δαλάκα η οποία πρότεινε τον Τσίλη γιατί είναι απόμακρος. Και εις άλλα με υγεία. Απόψε θα μάθουμε και το αποτέλεσμα το οποίο λίγο πολύ το twitter έχει μαντέψει. Μέχρι τότε, καλή μας δύναμη τηλεθεατάρες.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης