Survivor 2: Στη σέντρα πάλι η Σπυροπούλου μαζί με Ξένια και Τσίλη

Survivor 2: Στη σέντρα πάλι η Σπυροπούλου μαζί με Ξένια και Τσίλη

Εχασαν τον αγώνα ασυλίας - Η Μαρία Σαμαρίνου αποχώρησε οικειοθελώς - Στο νοσοκομείο τραυματισμένος ο Ηλίας των Μαχητών

Σε κάθε παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας υπάρχει και κάποιος  λόγος για να μετατρέπονται τα κύματα σε μπουγαδόνερα. Υπάρχουν άνθρωποι, συμπεριφορές, κουβέντες που έρχονται να επιβεβαιώσουν πολύ απλά ότι το ριάλιτι είναι καθρέπτης του αληθινού εαυτού όσων συμμετέχουν ή πιθανόν και μίας κακής πλευράς που φέρνουν στην επιφάνεια οι σκληρές συνθήκες του ριάλιτι.

Οσων μάλλον έχουν την ψευδαίσθηση ότι το θράσος και η ανάγωγη συμπεριφορά είναι «μαγκιά» και ότι η ημιμάθεια και η μικροψυχία περνούν απαρατήρητες μπροστά στα μούσκουλα και τα μεγάλα λόγια. Λάθος. Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει. Και ξεχωρίζει τα καλά παιδιά, το ήθος, την μεγαλοψυχία και το ευ αγωνίζεσθαι και συμπεριφέρεσθαι.

Γι αυτό και δεν ταυτίζεται με τους περισσότερους παίκτες στην φετινή εκδοχή του Survivor. Ο τηλεθεατής πλέον δύσκολα θαυμάζει και πιο εύκολα αναιρεί τον καλό λόγο. Η δυσάρεστη έκπληξη παραμονεύει σε κάθε πλάνο και πλέον καταντά κουραστικό να βλέπεις νέους ανθρώπους να αναλώνονται σε μάταιες προσπάθειες να αποδείξουν πως όλο αυτό που συμβαίνει στον Αγιο Δομίνικο είναι σημαντικότερο από την αληθινή ζωή. Μεγάλη ψευδαίσθηση. Η ζωή δεν μετριέται σε τηλεθέαση. 

Πάμε τώρα στα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο το οποίο ξεκίνησε με γκρίνια και αρνητική ενέργεια. Το κλίμα στην  ομάδα των Μαχητών δεν είναι καλό, θα πει ο Χάρης. Το καταλάβαμε, Χάρη μου. Μην το κουράζετε άλλο. Ο Ηλίας δε νιώθει όμορφα, εμείς να δεις, παλικάρι μου. 

Η Μελίνα μοιράζεται το φαγητό της σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα και να εξιλεωθεί στους «δικαστές» της ομάδας αλλά ο Θοδωρής και πάλι βρίσκει πρόβλημα, και πάλι την σταυρώνει στην κάμερα λέγοντας ότι τώρα που τους καλοπιάνει είναι αργά και ότι όλο αυτό είναι κόλπο για να κερδίσει την συμπάθεια της ομάδας πριν τον αγώνα για την ασυλία. Η κοπέλα μίλησε στην κάμερα και είπε ότι το έκανε για να σταματήσει η μίρλα αλλά… Κρίμα που έχει κλειστό κινητό να της στέλναμε ένα sms να μην σπαταλάει την πατάτα της. 

Ο Αγόρου σε κίνηση τρομερής αγένειας επέστρεψε την πατάτα που του πρόσφερε. Πόσο μίζερη κίνηση, πόσο λάθος, πόση κακία κρύβει μία τέτοια χειρονομία… Και όταν το έκανε νόμιζε ότι ήταν τουλάχιστον ο Τιμωρός. Κλάμα…

Είμαστε για γέλια, θα πει η Μελίνα. Είσαστε και για κλάματα μη σου πω, Μελίνα μου.Στους Διάσημους το βιολί το παίζουν οι γυναίκες οι οποίες δε σταματούν να την «πέφτουν» στην Κωνσταντίνα. Η Δαλάκα με σκληρό ύφος σχολιάζει αρνητικά την Κωνσταντίνα. Η Ξένια κατηγορεί την Κωνσταντίνα και λέει ότι εκείνη δεν θα έκανε ποτέ αυτό που κάνει η Σπυροπούλου, να τα έχει δηλαδή καλά με όλους. Προφανώς δεν καταλαβαίνει τι έχει κάνει μέχρι τώρα, ούτε πόσους ανθρώπους έβγαλε από το παιχνίδι με τις άστοχες προτάσεις της, ούτε την αναστάτωση που έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά της στο τελευταίο συμβούλιο. Πόσο κρίμα… Όχι ότι ο Ντίναρος είναι αθώος, αλλά δεν καρφώνεται τουλάχιστον…
Όλα για την ασυλία
Στέλιος Κρητικός εναντίον Κωνσταντίνου Τσεπάνη σε ένα αγώνισμα πολύ διαφορετικό που έχει να κάνει κυρίως με τη δύναμη. Ο Κρητικός κάνει μία αιφνιδιαστική κίνηση και κάνει το 1- 0. Μέσα δευτερόλεπτα ο Στελάρας έκανε το 2 – 0 καθώς δεν «μασάει».

Μαρία Σαμαρίνου και Ντάρια ανεβαίνουν στην δοκό. Η Ντάρια θα πέσει πρώτη και γίνεται το 1- 0. Και η Ντάρια ξαναπέφτει. 2 – 0. Το σκορ είναι 2 – 0 για τους Διάσημους.

Γιάννης Τσίλης εναντίον Νικόλα Αγόρου. Μετά από πολλά χτυπήματα ο Τσίλης θα πέσει στο νερό. Και θα ξαναχάσει την ισορροπία του χάνοντας με 2 – 0. Οι Μαχητές μειώνουν σε 2 -1.

Δαλάκα και Βιργινία παίρνουν θέση. Πριν καλά καλά αρχίσουν, η Βιργινία πέφτει. Ακολουθεί η Δαλάκα στο νερό και ισοπαλία. Η Βιργινία θα πέσει και η Δαλάκα κάνει το 2 -1.
3 -1 το σκορ για τους Διάσημους.

Μουρούτσος και Χάρης στην δοκό. Ο Μιχάλης χάνει πρώτος την ισορροπία του. Και την ξαναχάνει. 2- 0. Μειώνουν οι Μαχητές σε 3 -2.

Η Κωνσταντίνα αντιμετωπίζει την Μελίνα. Η Μελίνα ρίχνει την Σπυροπούλου στο νερό. Μετά από σκληρή μονομαχία η Κνσταντίνα θα ξαναπέσει και θα χάσει. Ισοπαλία για τις δύο ομάδες.

Ηλίας και Νάσος αντιμέτωποι και ο παίκτης των Μαχητών θα πέσει γρήγορα στο νερό. Αντεπίθεση από τον Ηλία και ισοφαρίζει. Στη συνέχεια θα ξαναρίξει τον Νάσο.
4 – 3 μπροστά οι Μαχητές.

Μουρούτσος και Κωνσταντίνος για την επόμενη μονομαχία. Ο Μιχάλης δεν είναι δυνατός στο συγκεκριμένο αγώνισμα αλλά κάνει την πρώτη νίκη και στη συνέχεια χάνει. Εντονη μάχη και θα χάσει ο Μουρούτσος. 5 – 3 το σκορ για τους Μαχητές.

Σαμαρίνου με Βιργινία παίρνουν θέση.

Δεν μας φτάνουν εντωμεταξύ αυτά που ζούμε με το Survivor σε κάθε διάλειμμα έχουμε και τα ερωτευμενάκια, από το άλλο ριαλιτοπαίχνιδο των Ατζουνοπαραγωγών, με την Αθηνά- λέγε με 19 και τον Δώρο – Ρωμαίο να προσπαθούν να τα φτιάξουν μέχρι και στα τρέηλερ. Πχιότητα λέμεεεε, με τούρκικη σφραγίδα, τρομάρα μας. 

Σαμαρίνου και Βιργινία στην δοκό. Η Μαρία πέφτει στην πρώτη αψιμαχία και δείχνει να μην το παλεύει με σθένος. Θα ξαναπέσει και θα χάσει με 2 – 0. 6 – 3 μπροστά οι Μαχητές.

Κρητικός εναντίον Χάρη στο επόμενο. Δυνατοί παίκτες στην δοκό και οι δύο. Ο Κρητικός θα πέσει στο νερό πρώτος. Στη συνέχεια θα πέσει ο Χάρης. Τον αγώνα θα τον κερδίσει ο Γιακουμάτος. Η ψαλίδα ανοίγει για τους Μαχητές με το σκορ να γίνεται 7 -3.Δαλάκα και Μελίνα τώρα. Πολύ σκληρή μάχη και πρώτη θα ητηθεί η Δαλάκα. Απίστευτος αγώνας! Η Μελίνα είναι πολύ δυνατή και θα πάρει τον αγώνα. 8 – 3 το σκορ, η ασυλία φλερτάρει με την ομάδα των Μαχητών.

Ηλίας εναντίον Τσίλη και ο Ηλίας θα πέσει στο νερό πρώτος. Ο Τσίλης πολύ καλός θα πάρει και τον δεύτερο πόντο. Οι Διάσημοι μειώνουν σε 8 -4.

Σπυροπούλου και Ντάρια τώρα. Η Ντίνα κάνει την πρώτη νίκη, δείχνει δυνατή. Πωωωωω! Δαλάκα βλέπεις; Η Ντίνα σάρωσε και πήρε τη νίκη… 8 – 5 το σκορ.

Νάσος και Νικόλας στη μάχη. Πέφτει ο Νάσος αλλά στη συνέχεια θα ισοφαρίσει. Η καλύτερη μονομαχία μέχρι στιγμής με πολύ δυνατούς παίκτες. Ο Αγόρου θα είναι ο τελικός νικητής όμως και θα ρίξει τον ψηλό Διάσημο στο νερό. Το σκορ φτάνει στο 9 – 5 για τους Μαχητές.Η ώρα να σεταριστούν τα ματσαρίσματα.  Δαλάκα και Μελίνα στον αγώνα. Και η Δαλάκα πέφτει. Και ξαναπέφτει. Η Μελίνα θα δώσει τον τελικό πόντο και θα κάνει το 10 – 5. Οι Μαχητές κερδίζουν την ασυλία και αρχίζουν να σκέφτονται ήδη το Συμβούλιο.

Η ώρα της ατομικής ασυλίας για τους Διάσημους. Πολυτιμότερη  παίκτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, μνήσθητί μου Κύριε… Στο αγώνισμα που ακολουθεί νικητής θα είναι ο Μουρούτσος.Η ώρα του Συμβουλίου και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει την απόφασή της Μαρίας Σαμαρίνου να αποχωρήσει. Ας το αφήσουμε ασχολίαστο και ας ευχηθούμε στο κορίτσι καλή επιστροφή.Στη συνέχεια από την ψηφοφορία αναδείχθηκε υποψήφια η Κωνσταντίνα η οποία δήλωσε πως χαίρεται γιατί ψηφίζεται λόγω αγωνιστικότητας και όχι λόγω χαρακτήρα. Ο Μουρούτσος ψήφισε την Ξένια ενώ την έκπληξη έκανε η Δαλάκα η οποία πρότεινε τον Τσίλη γιατί είναι απόμακρος. Και εις άλλα με υγεία. Απόψε θα μάθουμε και το αποτέλεσμα το οποίο λίγο πολύ το twitter έχει μαντέψει. Μέχρι τότε, καλή μας δύναμη τηλεθεατάρες.

ΣΧΟΛΙΑ (88)

Κατια

Παντως ο πιο αδυναμος μετα την Σπυροπουλου ειναι ο Μουρουτσος. Ολυμπιονικης, πρωταθλητης αλλα στο σαρβαιβορ μεχρι στιγμης δεν πολυφτουράει. Μονο στην ισορροπια στις προσωπικες ασυλιες ειναι καλος. Ουτε τον θεωρω και τοσο συμπαθη με τα μαθηματα ηθικης του.

ζωη

Να τον στειλουμε στην λαουριτα

Βαρεμάρα, ρε φίλε...

Από τον σχετικά μικρό αριθμό σχολίων, εν συγκρίσει με τον περσινό χαμό, καταλαβαίνει κανείς πόσο αδιάφορο, πόσο βαρετό είναι το φετινό σαρβάιβορ.

Ανδρας

Απο τα σχολια -στο τουιτερ κυριως- καταλαβαινει κανεις το ποιον των ελλεεινιδων. Και τι δε διαβαζει κανεις. Οτι ειναι μπαζα η μελινα, η δαλακα και η ξενια... οτι ειναι παλιοχαρακτηρες σχεδον ολες οι γυναικες πλην σπυροπουλου.. και φυσικα οι αντρες,ειδικα αν δε μιλανε κ πολυ, ειναι οι καλυτεροι. Παρατηρησεις: 1. Η αγαμια εχει βαρεσει κοκκινο 2. Η μελινα και η ξενια ειναι μια χαρα γκομενες (καλυτερες απο το 99% οσων τις σχολιαζουν) 3. Εχετε σκασει απο τη ζηλια σας που υπαρχουν γυναικες ωραιες, γυμνασμενες, δυναμικες, με αυτοπεποιθηση που λενε ελευθερα την αποψη τους, γιατι δεν πιανετε μια μπροστα τους. 4. Τελικα δεν ειναι οι αντρες μισογυνηδες. Οι γυναικες ειναι.

@ 16:48

Και εσύ γιατί σκάς? Σου χαλάσαμε τις αποδόσεις στο πάμε στοίχημα? Εννοείται ότι είναι παλιοχαρακτήρες οι κοπέλες στους διάσημους - για αυτές αναφέρθηκε - από τον τρόπο που συμπεριφέρονται και κατηγορούν τους συμπαίκτες τους και στη απέναντι ομάδα και στην δικιά τους. Άπειρα παραδείγματα on camera.

@

Περυσι ήμουν μισθοφορικός, και αγωνιούσα να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο παιχνίδι. Γενικά οι παίκτες του 1 μου έβγαζαν περισσότερη αληθεια, και στις καλές τους στιγμές, και στις ανάποδες. Φέτος, που δεν μου καίγεται καρφί ποιός θα φύγει, τί έπαθα; Χάλασα; Δεν υπάρχει κάποιος για τον οποία θα στεναχωριόμουν αν δεν τον έβλεπα να προχωράει παρακάτω... Ή θα είναι πολύ καλοί ως χαρακτήρες, αλλά ήσυχοι και αδιάφοροι, ή άκρως αντιπαθητικοί.

Θεριστής

Ακολουθεί ανάλυση με προσωπικά κριτήρια. Γυναίκες: Η Βιργινία είναι έρωτας, η Ντάρια και η Ροδάνθη εξαιρετικά επιθυμητές. Ολγα, Κωνσταντινα ηθοποιοί. Κατερίνα-Ξένια-Μελίνα. Λεσβοφάση. Από άντρες ο Νάσος, Δρημονάκος, Τσίλης οι πιο normal. Kρητικός μετά, Hλίας υπερτιμημένος, Μουρούτσος σουργελο, Αγόρου επίσης. Οι άλλοι αδιάφοροι.

ΕΤΣΙ

Αυτος ο μακακας ο θεοδωρης που το παιζει και μοντελο θα αγωνιστει ποτε; Ρουφιανακος και ξεφτιλας..Ο χειροτερος στη μαζωξη του φετινου σαρβαιβορ. Τωρα η Ξενια καλα το επαιξε θα φυγει τωρα αλλα τα χρηματα θα τα παρει. Ενω αν εφευγε μονη της θα επαιρνε το τριτο το μακρυτερο, Τεσπα πολυ ανιαρο το φετινο..

Φρέσκες φράουλες

Τον Αγόρου το σίχαμα ποιος τον ψήφισε να μείνει μέσα;

ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΑΛΑΚΑ ΜΙΑ ΓΟΥΙΚ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ Κ ΨΙΦΙΣΕΣ ΤΣΙΛΗ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΗ ΕΙΣΑΙ

@

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ MVP ΧΤΕΣ Η ΔΑΛΑΚΕΝΑ ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ. ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ????

στο καλο ξενια!

ωρα για μια μικρη ανασκοπηση χαρακτηρων..διασημοι...φυσιολογικοι ανθρωποι =φαρμακη, σπυροπουλου, παπαργυροπουλος...οι υπολοιποι=μουρουτσος εχει παρει πολυ σοβαρα την κατασταση, με συνθηματα προσκοπων αλλα δικαιος..τσιλης πολυ σοβαρος απο τη φυση του και απομακρος αλλα κι αυτος δικαιος ...δρυμωνακος συμπαθητικος αλλα καπου χανει αυτο το παιδι...δαλακα αρχισε καλα αλλα καβαλησε το καλαμι και εχασε τη κριση της και την ταυτοτητα της , πολυ ανταγωνιστικη , μου δινει την εντυπωση οτι εχει χασει τον προσανατολισμο της ...κρητικος ικανος αλλα καθαρα για βιοποριστικους λογους , σαν μεταναστη στη γερμανια του 1960 τον βλεπω.....μαχητες ... φυσιολογικοι ανθρωποι =νταρια, βιργινια , χαρης, τσεπανης ..οι υπολοιποι =αγορου καλο παιδι αλλα υπερβολικος..θοδωρης υποφερει απο την κακοπεραση και του βγαινει...ηλιας πολυ σοβαρος κι αυτος , σαν να εκτεκει αποστολη μου κανει ...μελινα ικανοτατη αλλα ανασφαλης και σκληρη...τελος η ροδανθη , κανει ζωαρα!.

paliogeros

Μην πειράζετε την Κωνσταντίνα, έχω σοβαρό σκοπό για το λουλούδι...

@

Κάνε καμία σοβαρότερη δουλειά. Άντε να διώξεις τον στρατάρχη πασών των Γαλαξιών από το σταθμό.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης