Πέτρος Τατσόπουλος: «Δέχθηκα βρισίδι και απειλές από το κοινό της Μποφίλιου»

Πέτρος Τατσόπουλος: «Δέχθηκα βρισίδι και απειλές από το κοινό της Μποφίλιου»

Όπως τόνισε, στόχος του «χαζοβιόλα» ήταν να ελαφρύνει το κλίμα, αλλιώς θα έγραφε «κυρία Μποφίλιου είσαι μια επικίνδυνη γυναίκα, υποκρίτρια. Ζεις πλούσια και μιλάς για επανάσταση εναντίον των πλουσίων»

Πέτρος Τατσόπουλος: «Δέχθηκα βρισίδι και απειλές από το κοινό της Μποφίλιου»
Ο Πέτρος Τατσόπουλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μίλησε για τον χαρακτηρισμό «χαζοβιόλα» που απέδωσε στη Νατάσσα Μποφίλιου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη της στην οποία τοποθετήθηκε πολιτικά. Ο συγγραφέας και πολιτικός  αποκάλυψε, στο Πρω1νό του Ant1, ότι θαυμαστές της τραγουδίστριας του επιτέθηκαν λεκτικά.

«Εγώ για να την προστατεύσω το είπα, της είπα “μην λες χαζομάρες γιατί, αν σε πάρουν στα σοβαρά, θα σε κλείσουνε μέσα”! Μου λες ότι εγώ την είπα χαζοβιόλα κάποια που με εγκληματική επιπολαιότητα είπε ότι είναι τροτσκίστρια; Στα γραφεία του ΚΚΕ θα κυλιόντουσαν στο πάτωμα από τα γέλια», ανέφερε, στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής.

Όπως τόνισε, στόχος του «χαζοβιόλα» ήταν να ελαφρύνει το κλίμα, αλλιώς θα έγραφε «κυρία Μποφίλιου είσαι μια επικίνδυνη γυναίκα, υποκρίτρια. Ζεις πλούσια και μιλάς για επανάσταση εναντίον των πλουσίων».

Κλείσιμο
«Δέχθηκα οχετό, βρισίδι και απειλές της πλάκας από το κοινό της Μποφίλιου! Το βρισίδι που άκουσα για την χαζοβιόλα  – υπέροχη πολιτική αναλύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, μπορεί  να το γκουγκλάρει  κανείς και  να το δει, όπως και να δει και τι φοβερό κουμάσι είμαι εγώ που λέω τέτοια πράγματα για μία αγνή αγωνίστρια!», ανέφερε, απαντώντας σε ερώτηση για τις αντιδράσεις των θαυμαστών της τραγουδίστριας.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης