Τατσόπουλος: Είπα την Μποφίλιου «χαζοβιόλα» για να την προστατεύσω

Τατσόπουλος: Είπα την Μποφίλιου «χαζοβιόλα» για να την προστατεύσω

«Όταν βλέπεις μια πυρκαγιά σε εξέλιξη, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να φτιάξεις μία αντιπυρική ζώνη», σχολίασε ο ίδιος, σε μια προσπάθεια να... μαζέψει τις πρώτες δηλώσεις του 

Τατσόπουλος: Είπα την Μποφίλιου «χαζοβιόλα» για να την προστατεύσω
«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο λόγος της τραγουδίστριας Νατάσας Μποφίλιου, η οποία συχνά τοποθετείται δημοσίως. Πριν λίγες ημέρες είχε, χαρακτηριστικά δηλώσει «τροτσκίστρια», που όμως ψηφίζει ΚΚΕ και ταυτόχρονα ψάχνει ηγέτη να βγει μαζί του στο βουνό
Ο Πέτρος Τατσόπουλος επανήλθε με νέα τοποθέτηση και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χαρακτήρισε τη Νατάσσα Μποφίλιου «χαζοβιόλα», μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Κλείσιμο
Ο κύριος Τατσόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ χρησιμοποίησα τον όρο "χαζοβιόλα" για να την προστατέψω. Όταν βλέπεις μια πυρκαγιά σε εξέλιξη, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να φτιάξεις μία αντιπυρική ζώνη. Όταν λοιπόν καθορίζεις από την αρχή έναν άνθρωπο "χαζοβιόλη", είναι σαν να λες "παιδιά, τα επόμενα τα οποία θα σχολιαστούν είναι σαχλαμάρες, μην τα πάρετε στα σοβαρά. Του δίνεις το σήμα ότι, αυτά που θα ειπωθούν έχουν ειπωθεί με ελαφρότητα, με αβάσταχτη ελαφρότητα, ορισμένα από αυτά με εγκληματικά αβάσταχτη ελαφρότητα, αλλά με ελαφρότητα».



Διαβάστε την πρώτη του τοποθέτηση στο facebook

Διάβασα προ ολίγου και την απάντηση της Μποφίλιου στα σχόλιά μας. Ψάχνω να βρω κι εγώ μια έκθεσή μου για να της ανταπαντήσω, από την τρίτη δημοτικού, γύρω από τα αγαθά της αποταμίευσης, αλλά γαμώτη δεν την βρίσκω. Δεν ξέρω, βρε παιδιά. Σε καλό να μας βγει αυτός ο πολιτικός παλιμπαιδισμός, ο Τρότσκι αγκαλιά με τον Στάλιν, το αντάρτικο στο Βουνό με τον Ηγέτη, η δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, μόλις σφίγγουν οι κώλοι, να πετάμε και μια Ευρώπη των Εθνών για ξεκάρφωμα, έρωτα, επανάσταση και "στάσου, μύγδαλα". Ειλικρινά, εύχομαι εκ βαθέων, σε καλό να μας βγει. Μονάχα μην αποφασίσει ποτέ κανείς να ασχοληθεί σοβαρά μαζί μας. Με τέτοιο μαζικό κρετινισμό. Μια χαψιά θα μας κάνει. Βενσερέμος και Κάτω τα Φαρμάκια. Καληνύχτα.



Δείτε βίντεο: Αντιδράσεις και απαντήσεις για τις δηλώσεις Μποφίλιου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης